Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Det forventes, at arrangementet vil tiltrække omkring 2300 deltagere og 5000 besøgende – og dermed er der et stort publikum til Sejlsportsligaen og Sportsbåd Open. PR-foto

Sejlsportsliga i Faaborg med tilbud for hele familien

Når Sejlsportsligaen sejles i Faaborg den 21.-23. august, er der også kajak, mountainbike, trailløb, SUP, kitesurfing, fortæller Christian Steffensen fra Faaborg Outdoor Event. 2300 vil deltage.

Af Troels Lykke |

Når Sejlsportsligaen stævner ud i Faaborg den 21.-23. august, er der meget mere end spændende sejlsport på programmet. Årets tredje stævne afvikles nemlig som en del af friluftsarrangementet Faaborg Outdoor Event, hvilket betyder, at weekenden vil være spækket med sjove og udfordrende aktiviteter for hele familien.

Faaborg Sejlklub har sørget for helt specielle rammer til årets tredje stævne i Sejlsportsligaen. Stævnet kommer til at foregå i det smukke sydfynske øhav i forbindelse med Faaborg Outdoor Event, og arrangørerne lover dermed et stævne ud over det sædvanlige med masser af friluftsglade mennesker og spændende aktiviteter:

”Vi er helt sikre på, at Faaborg Sejlklub sætter sig på landkortet med et helt unikt stævne”, udtaler formand for Faaborg Sejlklub og medlem af Sejlsportsligaens forretningsudvalg, Jakob Frost, og fortsætter:

”Både sejlerne og deres familier vil opleve at blive en del af et stort arrangement, som ikke ses lignende andre steder i landet”.

Faaborg Outdoor Event er et tilløbsstykke for friluftsfolk, som strømmer til Faaborg i slutningen af august for at dyrke kajak, mountainbike, trailløb, SUP, kitesurfing og mange andre outdoor-aktiviteter.

2300 deltagere

Det forventes, at arrangementet vil tiltrække omkring 2300 deltagere og 5000 besøgende – og der vil derfor være sikret et stort publikum til Sejlsportsligaen og Sportsbåd Open, som også er en del af arrangementet.
 
Men selv når der ikke står sejlsport på programmet, vil der være nok at tage sig til. Eventmanager for Faaborg Outdoor Event, Christian Steffensen, opfordrer derfor til, at man gør det til en familieweekend:

”Det giver virkelig god mening at tage familien og vennerne med til Faaborg til dette arrangement. Der er et utal af spændende aktiviteter i og omkring området, hvor der sejles. Og jeg garanterer, at der vil være udfordringer for hele familien”. Han understreger samtidig, at eventen er for alle med lyst og interesse i friluftaktiviteter - uanset alder og ambitionsniveau.

I weekendens program er der flere oplagte familieaktiviteter. Der for eksempel danmarkspremiere på familietriatlon, hvor distancerne er tilpasset børnenes alder. Der er også ”K1 TEAMRUN”, hvor man holdvis dyster om, hvem der i løbet af halvanden time kan nå flest omgange på en 1 km rundstrækning.

Fælles er at alle aktiviteter har start og mål ved det nye og endnu større eventområde ved Havnebadet, der samtidig være samlingspunkt og opholdssted for både deltagere og publikum med udstillinger, boder med outdoor-udstyr, mad og underholdning.
Alle sejl er med andre ord sat til for at lave en oplevelsesrig weekend for hele familien.

Du kan læse mere om eventen og se hele programmet på hjemmesiden www.faaborgoutdoorevent.dk og Facebook: www.facebook.com/FaaborgOutdoorEvent

 

content-loader
content-loader
content-loader