Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Først skulle Gold Cup sejles i Hornbæk, så var Skovshoved bedre, mente den danske Drage-bestyrelse, men nu sejles stævnet i Hornbæk til august.

Erstatningskrav fik måske Gold Cup tilbage til Hornbæk

Gold Cup bliver ikke i Skovshoved. - Jeg har sagt, at jeg ville komme med et stort erstatningskrav på over en million, overfor bestyrelsen i Dragon Gold Cup, siger forretningskvinden Ilse Jacobsen.

Af Troels Lykke |

Der var stor glæde i Hornbæk, da det i første omgang blev offentliggjort, at Dragon Gold Cup skulle til Hornbæk i 2016, men i sidste måned blev det pludselig besluttet, at sejladsen skulle foregå i Skovshoved.

I denne uge meddelte International Dragon Association så, at Hornbæk alligevel skal være vært for den traditionsrige sejlads, skriver Helsingør Dagblad.

De involverede parter omkring opsætningen af sejladsen har været igennem et ugennemsigtigt længere forhandlingsforløb, hvor der angiveligt har været uenighed mellem Dansk Drageklub og Hornbæk Bådeklub.

En strid som hovedsponsoren bag arrangementet, Ilse Jacobsen, dog ikke ønsker at belyse yderligere. Hun løfter dog lidt af sløret i Helsingør Dagblad om forløbet, der sætter den danske Drageklub i et uheldigt lys.

– Det her blevet ordnet internt, og jeg synes bare, vi skal klappe i hænderne og sige, »yes«. Jeg skal ikke ud og fornærme nogen nu, siger forretningskvinden til Helsingør Dagblad.

Truede med millionkrav i erstatning

Imidlertid tyder det på, at Ilse Jacobsen fra Hornbæk har haft en finger med spillet, i forhold til at Dragon Gold Cup nu alligevel kommer til Hornbæk.

– Jeg har sagt, at jeg ville komme med et stort erstatningskrav på over en million, overfor bestyrelsen i Dragon Gold Cup. Jeg har gået og udviklet på det her i et år. Jeg har lavet bookinger for en formue, og har haft tre designere siddende, udover mig selv, til at udvikle på Dragon Gold Cup. Jeg ville jo have stået med håret i postkassen, med alle de penge, og al den tid, jeg har brugt på det, siger Ilse Jacobsen.

content-loader
content-loader
content-loader