Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Sarah Gunni nyt ansigt for Sport Event Denmark

Den talent fulde Laser Radial sejler, Sarah Gunni fra Skovshoved Sejlklub, er det nye ansigt på en kampagne, som Sport Event Denmark netop har lanceret.

Af Troels Lykke |

Budskabet med kampagnen er, at Danmark er med i superligaen for internationale sporteventnationer, og at Danmark også i fremtiden vil være med til at sætte nye standarder for afvikling af store, internationale mesterskaber på dansk grund.

Sarah Gunni har allerede nu gjort sig bemærket i sportens verden med lovende resultater. Nu er Sarah også blevet en del af en kampagne for Danmark som sporteventnation.

Kampagnen er lavet af Sport Event Denmark, som arbejder på at brande Danmark. Store internationale mesterskaber i Danmark betyder også hjemmebane for de danske atleter.

Kampagnen består af to annoncer og en lille film med henholdsvis sejleren Sarah Gunni og svømmeren Christian Rasmussen.

Annoncerne bliver indrykket i store, internationale sportsbusinessmedier og filmen bliver dels vist ved præsentationer og dels lagt op på sociale medier.

Sarah Gunni ser frem til ISAF VM 2018 i Aarhus

”Det er altid fedt med hjemmebane, og jeg er stolt over at være med til denne kampagne, som forhåbentlig kan sikre hjemmebane for mange danske atleter. I sejlsport er vi så heldige, at Danmark allerede har haft et hav af internationale mesterskaber. I 2018 er Aarhus vært ved VM for samtlige olympiske bådklasser, og det bliver det største nogensinde. Jeg håber, at jeg får mulighed for at deltage og måske endda vinde en medalje til Danmark,” siger Sarah, som er det ene af de to ansigter, der tegner den nye kampagne. Sarah lagde i øvrigt også ansigt til den budkampagne, der fik VM’et til Danmark.

Svømmer: Sjovt med optagelser

”Det var super sjovt at være med til optagelserne og jeg er stolt over at blive Danmarks ansigt udadtil. I 2013 var der EM i svømning i Herning, og jeg var med som tilskuer. Jeg ved, at Dansk Svømmeunion, Sport Event Denmark og København lige nu byder på et nyt EM til 2017. Hvis det kom til Danmark ville jeg give min højre arm for at få lov til selv at deltage,” siger Christian, som til dagligt svømmer i Swim Team Odense og som er en del af det danske udviklingsprojekt ”The Great Danes”.

Vigtige med sportstalenters ansigter

”Da vi skulle relancere vores kampagne for Danmark som sporteventnation, var vi ikke i tvivl om, at vi gerne ville have danske sportstalenter til at lægge ansigt til. Det giver mening, at det er de danske atleter, som er med til at promovere Danmark – i bund og grund, er det jo deres hjemmebane, vi arbejder for,” siger Lars Lundov, direktør, Sport Event Denmark, som netop nu er i Sochi, hvor Sport Event Denmark mødes med en lang række af de internationale specialforbund, som enten allerede har events i Danmark eller som overvejer at tildele Danmark værtsskab for et eller flere af deres mesterskaber.

Sarah Gunni kæmper for at komme til OL i Laser Radial. Det kræver at hun slår Anne-Marie Rindom i OL-udtagelsen. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader