Gå til hoved-indhold
Horsens Yachtværft magter opgaver på fritids- og erhvervsfartøjer op til 20 meter og 25 tons.Kort Nyt
Horsens Yachtværft magter opgaver på fritids- og erhvervsfartøjer op til 20 meter og 25 tons.

Horsens Yacht fejrer ti år på lørdag med åbent værft

Værftet sælger nu også installation af Nanni motorer og E-torques el-motorer. Flexiteek satser man også på bl.a. 24. januar kan man besøge værftet med ti ansatte, fortæller chef Søren Buhl.

Af Troels Lykke |

Nu er det snart 10 år siden Søren Buhl stiftede Horsens Yachtværft og flyttede ind på Gammel Havn i Horsens.

Efter et rigtigt godt regnskabsår 2013/14 er der mange ting at fejre. Det fortæller bådværftet i en pressemeddelelse:

- Værftet har investeret tid og kapital i teknik og knowhow for at kunne producere komponenter af komposit og er nu klar til at producerer komponenter af komposit til andre brancher, som f.eks. offshore-, vindmølle- og værft industrien.

Værftet har udbygget aktiviteten for salg og installation af Nanni motorer,  E-torques el-motorer, bovpropellere og alt andet teknisk udstyr til båden. Afdelingen kan, ved ansættelse af en ny teknikker Steen Andersen, nu også kan tilbyde enhver form for motorreparationer.  

Flexiteek

Værftet har indgået eksklusiv aftale om levering, opmåling og pålægning af Flexiteek. Flexiteek er den reelle erstatning for et kostbart teakdæk.

Horsens Yachtværft er fortsat et alsidigt bådebyggeri, som magter alle opgaver på fritids- og erhvervsfartøjer op til 20 meter og 25 tons.

I denne vinter har 80 bådejere valgt at overlade: optagning, vinterklargøring, opmagasinering i haler og på aflåst plads og så naturligvis klargøring og søsætning til værftet.

Alle disse aktiviteter skaber arbejdspladser til 10 veluddannede håndværkere og elever.

Fejres 24. januar med åbent værft med kartoffelsuppe

Alt dette skal fejres med et stort åbent Værft arrangement lørdag den 24. januar 2015 fra kl. 10 til 16.

Udover værftets lækre kartoffelsuppe, kagemand og lidt mod tørsten bliver der mulighed for at møde værftets samarbejdspartnere, som bl.a. udstiller og er klar til en snak om: Nanni motorer, E-Torques el- motorer, bovpropellere, hydrauliske og elektriske skødespil, redningsudstyr, sejl- og  kalechemager, forsikring, navigations instrumenter, rulle forstag, rigdele, dæksbeslag og alt andet til båden.

content-loader
content-loader
content-loader