Gå til hoved-indhold
På Horsens Yachtværft kan man få forskellige servicepakker. Fx en gør-det-selv pakke.Kort Nyt
På Horsens Yachtværft kan man få forskellige servicepakker. Fx en gør-det-selv pakke.

Få tilstandsrapport med i vinteropbevaring i Horsens

Horsens Yachtværft har snart i 10 år tilbudt vinteropbevaring af både op til 25 tons. Nu tilbyder værftet, at bådene automatisk får en gennemgang og tilstandsrapport af båden.

Af Troels Lykke |

Horsens Yachtværft er klar til at tage imod både til efteråret. Søren Buhl, chef for værftet fortæller om nye tiltag.

- Vinteropbevaringen er delt op i tre kategorier, med forskellige pris niveauer: Fuldservice pakke. Aflever nøglen og få båd leveret færdig og klar til foråret.  Combi pakke: Værft og kunde udfører håndtering og service i samarbejde. Gør det selv pakke: Til kunden der vil udføre større renoveringsarbejder på båden selv.

Og forventningsafstemning med sejlerne er vigtig.

- Vi har fået den erfaring, at det er vigtigt at korrigere forventningerne til kunden og kundens forventninger til os. Derfor er der i halleje prisen inkluderet en total gennemgang og tilstandsrapport af kundens båd i forbindelse med optagning og afrigning, siger Søren Buhl, der også er bådebygger.

Sikkerhedsmæssigt formål

Han fortæller videre:

- Det medfører at værftet helt nøjagtigt ved hvilken tilstand båden har, og derfor så vi kan give melding for forbedringer og vedligeholdelse der burde blive taget højde for inden båden bliver søsat igen. Samtidig har det et sikkerhedsmæssig formål, samtidig med at vi får afstemt forventninger og aftaler med kunden igennem hele vinteren.  Dette er til stor fordel for både os og kunden. Udover det er kunden mere sikker på at være fri for overraskelser der kan ødelægge sejladsen, siger Søren Buhl til minbaad.dk.

Alle både er forskellige på en eller anden måde. Derfor gives priser på service og håndtering af båden efter bådens størrelse, type og stand, samt kundens ønsker og behov.

- Priser gives ved besigt af båd, eller efter erfaring med lignende både, samt beskrivelser og fotos fra kunden. Bådene opbevares i isoleret hal, med alarm og vagt. Kom og få en snak på messen i Egå den 22.8 til 24.8, siger Buhl.

content-loader
content-loader
content-loader