Gå til hoved-indhold
Udstyr
Henrik Nielsen, Columbus Marine (tv), takker Spinlocks direktør Chris Hill for Golden Clutch Award, som Columbus Marine modtog på Mets i Amsterdam for. PR-foto

Columbus Marine hædret af Spinlock

Under årets Mets udstilling med bådudstyr i Amsterdam modtog den danske grossist Columbus Marine, Spinlocks Golden Clutch Award. Prisen blev overrakt til en glad direktør Henrik Nielsen.

Af Troels Lykke |

Britiske Spinlocks Golden Clutch Award uddeles årligt på udstyrsmessen Mets i Amsterdam til en national distributør for ”Outstanding Sales Performance” i det forløbne år, og det var derfor en glad og stolt direktør Henrik Nielsen, der modtog prisen på egne og medarbejdernes vegne.

Spinlock producerer verdenskendt maritimt kvalitetsgrej fra små klemmer til joller over markedsledende spilaflastere til store jammers til superyachts, og er en betydelig producent af fx svømmeveste og selvoppustelige redningsveste, samt meget andet maritimt kvalitets hardware.

Columbus Marine har især haft salgsfremgang for Spinlocks selvoppustelige og kropsvenlige redningsvest, som Spinlock havde nytænkt designet på, da de nye selvoppustelige veste blev introducerede for få år siden.

”Det tog lidt tid inden vi for alvor slog igennem med det nytænkte design, men i dag oplever vi, at sejlerfolket er blevet langt mere kvalitetsbevidste, når de skal have nye redningsveste, og det har haft stor betydning for den markante stigning i vores salg”, fortæller Henrik Nielsen.

content-loader
content-loader
content-loader