Gå til hoved-indhold
Michael Floor, der til dagligt bor i Randers, står her foran Camper Carthago c-tourer til 1,2 mio. kroner. Den vises frem i Ishøj. Foto: Troels LykkKort Nyt
Michael Floor, der til dagligt bor i Randers, står her foran Camper Carthago c-tourer til 1,2 mio. kroner. Den vises frem i Ishøj. Foto: Troels Lykk

Kendt direktør i branchen sælger autocampere på Ishøjs flydende

Michael Floor, der før solgte Bavaria-både, er nu ansat hos DanCamper i Horsens. Firmaet viser to autocampere frem på Ishøjs flydende bådmesse på fredag. Flere autocampere ses på havnene.

Af Troels Lykke |

Sejlere camperer også.

Det slår man fast hos DanCamper, som vi besøgte forleden.

Foran en Camper Carthago c-tourer til 1,2 mio. kroner, mødte vi også Michel Floor, der nu er ansat i Horsens-virksomheden, der drives af Birte Friis, Anette Kallesøe og Jens Erik Graversen. De to sidstnævnte er tidligere sejlere gennem mange år.

- Vi får besøg af mange sejlere, der køber en camper, blandt andet ældre der ikke kan overskue at sejle mere eller af folk, der gerne vil kombinere sejlads og camping gennem året. Du får samme frihed med en autocamper som med en båd og du blæser ikke inde i havnene med en autocamper, forklarer Jens Erik Graversen, der tidligere har sejlet Saga 27, Maxi 87 og Trio 96 med hustruen Anette Kallesøe.

Flere campingbesøg end bådebesøg i Egå

Autocamperne kommer mere og mere i havnene, det kan Michael Floor, tidligere sælger og direktør i Floor Marine skrive under på. Fx i Egå havn.

- I mit nye job kommer jeg tæt på det samme som jeg gjorde da jeg solgte sejl- og motorbåde. Og sejlere og campister mødes også i havnene. Havnefogeden siger at der er flere gæster i autocamperne i havnen end besøg fra sejlerne. Og nu er jeg i gang med at sælge autocampere, for der er potentielle købere der går fra sejlbåde til autocampere, hvis det ikke er dejligt vejr til at sejle kan man jo også køre sydpå med sin autocamper, eller bruge autocamperen i foråret og efteråret, mens man sejler i sommermånederne, siger Michael Floor, der for DanCamper vil udstille to autocampere under Ishøjs Flydende bådmesse fra 28. august.

Han udstiller en helintegreret Carthago c-tourer I 142QB til 1,2 mio. kroner med automatgear og masser af udstyr, og autocamperen kan køres med et almindeligt kørekort, da den vejer under 3,5 ton.

54-årige Michael Floor vil også i Ishøj for DanCamper udstille en billigere delintegreret Chausson Flash 625 autocamper til 650.000 kroner.

Michael Floor, th., står her med DanCampers ejere i Horsens.

Michael Floor sælger til de samme type mennesker, da sejlere også camperer, forklarer han.

Sådan ser et køkken ud i en af de dyrere autocampere, man kan se på Ishøjs flydende bådmesse fra 28. august.

content-loader
content-loader
content-loader