Gå til hoved-indhold
Henrik Lund, Michael Floor og bestyrelsesformand Jens Meyer foran nye motorbåde hos Floor og Lund Marine i Risskov i marts 2014. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Henrik Lund, Michael Floor og bestyrelsesformand og nu direktør Jens Meyer, th., hos Floor og Lund Marine i Risskov i marts 2014. Foto: Troels Lykke

Direktør og medejer Michael Floor træder ud af Floor/Lund Marine

Danmarks mest sælgende Bavaria-forhandler, Michael Floor, 53, forlader Floor/Lund Marine i Aarhus. Jens Meyer er ny direktør og overtager Michael Floors aktier.

Af Troels Lykke |

Michael Floor er overraskende stoppet hos Floor/Lund Marine.

Han har været forhandler af Bavaria-både siden 1996, med undtagelse af få års pause, hvor han solgte forretningen i 2007, da den lå i Randers.

Siden kom han tilbage og købte Floor Marine i 2009 og har siden forhandlet Bavaria, Dufour og Greenline i henholdsvis Egå Havn og senest i Risskov, hvor forhandlingen ligger i dag.

Michael Floor har ikke behov for at udtale sig til pressen, men vil dog godt afsløre, at han ønsker det bedste for firmaet, som han nu forlader.

Floor og Lund fusionerede sidste år og fik dermed også forhandlingen af Quicksilver-både og der blev tilført service af Volvo Penta og Mercruiser.

Det nuværende ejerskab, som består af Michael Floor og Jens Meyer, har efter fælles overenskomst besluttet at Jens Meyer, ved sit selskab MEYO A/S, overtager Michael Floors aktier i Floor/Lund Marine A/S og de tilsluttende selskaber med virkning fra den 1. januar 2015.

Det er også besluttet at Michael Floor ligeledes med virkning fra den 1. januar 2015 fratræder sin stilling som administrerende direktør. Jens Meyer tiltræder som administrerende direktør i Floor/Lund Marine A/S fra samme dato.

Selskabet fortsætter sine nuværende aktiviteter; men det nye ejerskab og dets bestyrelse har store planer, idet der først i det nye år overvejes en omstrukturering og en udvidelse af selskabernes serviceaktiviteter.

content-loader
content-loader
content-loader