Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Navnene på de to Volvo-sejlere er hemmeligholdt indtil videre, men sejlerne skulle komme fra dette spanske Mapfre-hold, der her fejrer deres målgang i Göteborg. Foto: Volvo Ocean Race

Volvo-sejlere fra Mapfre anholdt for vold i Göteborg

Fabian Bengtsson, presseansvarlig for VOR i Norden, bekræfter overfor Göteborgposten at slagsmålet skulle være sket ved et afterparty i Södra Frihamnspiren, Bananpiren, i Göteborg. Opdateret 23.45.

Af Troels Lykke |

To Volvo Ocean Race-sejlere kom i havn for få dage siden fra Haag i Holland. Og nu er de allerede havnet i noget der ligner en pinlig sag, som sejladsen slet ikke har brug for, men de svenske medier følger sagen tæt.

- Det stemmer, det handlar om to udenlandske deltagere som nu er anholdt og er mistænkt for vold mod tjenestemand. Vi samarbejder nu med politiet men vil i øvrigt ikke kommentere sagen, siger Fabian Bengtsson, PR-ansvarlig for Volvo Ocean Race i Norden.

Et vidne som GP har været i kontakt med, fortæller at tumulten med de to sejlere startede ved 20-tiden i Göteborg. Politiet ankom til stedet kl. 20.15.

To vagter blev skadet i slagsmålet og en enkelt politibetjent. En røg på sygehuset.

Om de to mistænkte Volvo-sejlere deltager i inport race på lørdag kan Fabian Bengtsson ikke oplyse.

Opdateret sent onsdag. Ifølge det amerikanske sejlersite, SailingAnarchy, er der tale om to Volvo-sejlere fra Mapfre, som mistænkes i sagen om volden.

content-loader
content-loader
content-loader