Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Peter Wibroe ses her i dag i Göteborg, hvor det blæser. Foto: Troels Lykke

Vestas-båd kommer til København med Dongfeng

På mandag og tirsdag kan du se den blå Vestas-båd i København, før den sejler videre til Haag og Alicante, fortæller Peter Wibroe fra Vestas vi møder i Göteborg.

Af Troels Lykke, Göteborg |

Eksperter troede ærlig talt ikke at Vestas blev til en båd igen, efter man så den smadret på revet i Det Indiske Ocean tilbage i december, men nu kommer den blå Vestas båd til Københavns havn, ifølge minbaad.dks oplysninger.

Her i Göteborg, hvor vi befinder os lige nu, fortæller Vestas-gast Peter Wibroe at VO 65eren kommer til Københavns havn på mandag 29. juni og vil være der to dage.

- Både Vestas og Dongfeng kommer til København, før den skal videre til Haag (i Holland) og Alicante (i Spanien), fortæller Peter Wibroe, der lørdag skal sejle inport race i Göteborg på en meget smal bane.

I dag blev pro-am race aflyst, da det blæste for meget på den smalle bane. Man vil nødig ødelægge bådene og slet ikke når der er sponsorer om bord.

Kold skulder til Jyllands-Posten

Peter Wibroe var i øvrigt langt fra glad for Jyllands-Postens meget kritiske artikel om manglende Yachtskipper-kompetencer hos skipper Chris Nicholson. Noget der skulle ha været medvirkende årsag til den fatale grundstødning i november i Det Indiske Ocean.

- Det (grundstødningen, red.) har jo ikke noget med det at gøre, lød det kortfattet fra 30-årige Peter Wibroe.

- Det har været vældigt fint at sejle med Vestas fra Portugal og hertil, selvom der har været små problemer, som der er med en ny båd, siger Wibroe.

content-loader
content-loader
content-loader