minbaad.dk
lørdag 21. april

Brunel vandt i let vejr i udkanten af Göteborg, men Vestas førte de første ti minutter, men røg i vindhul ved første topmærke. Foto: Troels Lykke

Brunel vandt inport i Göteborg - Vestas sidst

Volvo Ocean Race sluttede i dag. Bekking og Dolmer vandt inport race i let luft foran hundredevis af både og i alt har været 250.000 besøgende her i Göteborgs Volvo-havn, hvor minbaad.dk er.

Kapsejlads | 27-06-2015 15:55 | Af  Troels Lykke, Göteborg

Brunel vandt inport race i dag, selvom danske Vestas startede bedst i vældig let luft. Længe lå Abu Dhabi sidst i sejladsen i dag i Göteborg, men så kvajede Vestas sig og kom i endnu mindre vind og derfor kom Abu Dhabi forbi, helt unødvendigt.

Havde Vestas bare holdt stillingen foran Abu Dhabi havde Brunel vundet inport race overalt, nu tog de en andenplads, mens kvinderne fra SCA slutter på flot 3. plads overalt, viser den samlede stilling.

Det skal dog understreges at inport race mest er show off sejlads, det er selve Volvo Ocean Race, ude på havet, at det handler om. Her sluttede Abu Dhabi også foran Brunel og Donfeng som treer. Se slutstilling

Stor stemning her lige nu, hvor der er præmieoverrækkelse, lige nu må der mindst være 50.000 tilskuere på havnen og over den seneste uge er det officielle tal på 250.000 besøgende, hvilket er en gigantisk gevinst og reklame for sejlsporten, tak til Volvo Ocean Race.

Vi så også mange danske både heroppe, som fulgte slagets gang, lige som der er mange danske sejlerfans på kajen, kan minbaad.dk konstatere.

Volvo Ocean Race er slut for denne gang.

Bekking og Dolmer vandt i dag i Göteborg. Foto: Troels Lykke

Brunel kom først rundt om topmærket og holdte sig i front i dag.

Der var tusindevis af tilskuere på havnen i Göteborg i dag, kæmpe succes for sejlsporten.

Abu Dhabi tog the double, med Volvo Ocean Race og inport. De har da også det bedste budget sammen med SCA-kvinderne. Begge hold har store landhold og begge hold kom tidligt i gang.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET