Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
En nogenlunde tør Erik på vej fra Torekov mod Skovshoved.
Kapsejlads
Flængen i storsejlet er repareret med gaffertape.
Kapsejlads
Flængen er ikke så lang, ca. 70 cm.
Kapsejlads
Masteklodserne kom på plads med en muggert.

Venøbo Danmark Rundt Solo: Afgang fra Torekov

Kl 15.45 lettede Erik Venøbo fra Torekov efter en velfortjent lur, og efter reparation af storsejl og montering af masteklodser.

Af katrine bertelsen |

Efter den heftige tur over Kattegat i nat med kuling og kraftige byger, ligner denne nat noget helt andet. Dagen i Torekov er gået med at sove, at prøve at reparere storsejlet med gaffertape, og få masteklodserne på plads igen.

Der er ca 40 sømil til Skovshoved, vindstyrken er ca. 5-7 m/sek. og farten lige nu, er på 6 knob. Det ligner kryds frem til Kullen, men da vinden drejer i syd, bliver det nok også noget lignende ned gennem Øresund. Ankomst til Skovshoved bliver sandsynligvis omkring midnat eller senere, da prognosen tyder på, at vinden løjer.

Til gengæld skulle himlen først åbne sluserne ved to-tiden i nat, så vi ønsker Erik Venøbo en god, tør og noget mere rolig nat end den forrige.

Sejlmageriet Doyle på Skovshoved Havn har lovet at smide alt, hvad de har i hænderne, og ordne flængen ved agterliget i storsejlet med det samme, og shorecrewet prøver at finde en tørretumbler!

Følg Erik Venøbos sejlads på TracTrac her.

content-loader
content-loader
content-loader