Gå til hoved-indhold
Måske der gemmer sig noget der kan bruges i bunkerne. Foto: Jesper TjottUdstyr
Måske der gemmer sig noget der kan bruges i bunkerne. Foto: Jesper Tjott

Tvangsauktion over efterladte både mm. fra Skovshoved Havn

Onsdag 27. maj kl 17 sælges efterladte både, trailere mm. som er efterladt på Skovshoved havn. Du kan tjekke varene på nettet.

Af katrine bertelsen |

Efter i tre år at have sendt mange breve til de ejere af joller, som lå ubenyttede hen samt, at have sat store mærker med “Henvendelse til havnefogeden” på de joller som var ukendte, har vi nu valgt at sætte alle disse joller på tvangsauktion. Det fortæller Jesper Tjott, havnefoged i Skovshoved og Hellerup Havne til minbaad.dk

Der er eftersyn tirsdag d. 26. maj kl. 12-14 på Mesterlodden 14 B 2820 i Gentofte, effekterne fra Skovshoved Havn starter fra katalog nr. 200 til nr. 228. Det er en fysisk auktion hvor man kan byde i salen, men det er også muligt at byde med LIVE over nettet. Du kan se mere her.

Efterladte og “døde”  joller er normalt meget svære at komme af med. De må hverken sælges eller gives væk, og det er dyrt at bortskaffe dem som affald. Desuden er det lidt trist som sejler at destruere ellers rimelige joller.

Ved en tvangsauktion bliver jollerne vurderet og et eventuelt overskud på salget af jollen (når opbevarings, transport, auktionsudgifter er trukket fra) skal det gemmes i 3 år.

– Hvis ejeren dukker op kan det eventuelle overskud udbetales til ejeren. Det er en dyr forretning for havnen, at der ligger så mange efterladte joller tilbage. Den forventede indtægt på auktionen kommer helt sikkert ikke til at dække de udgifter der har været til opbevaring, håndtering, og auktion, siger Jesper Tjott.

Alle effekter vil blive solgt til højestbydende og der tillægges salær på 25% incl. moms. Købte effekter skal afhentes senest d. 4. juni. Afhentning kan ske efter aftale.

Auktionen afholdes som en blandet auktion, hvor der også er arkitekttegnede møbler, antikviteter, indbo, biler mm.

Tid: Onsdag d. 27. maj kl 17.
Sted: Københavns Auktioner
Herstedvang 11
2620 Albertslund

Eftersyn: tirsdag d. 26. maj kl. 12-14 på Mesterlodden 14 B 2820 i Gentofte.

Link:
http://kbhauktioner.dk/eftersy<wbr></wbr>n-af-baade/

Der kan bydes her (katalognr. 200-228) på hammerslagsauktion d.27. maj kl.17
http://kbhauktioner.dk/live-ne<wbr></wbr>tauktion/

Ved spørgsmål kan du ringe på 39 90 29 00 eller email info@kbhauktioner.dk

content-loader
content-loader
content-loader