Gå til hoved-indhold
Brug påsken til at få styr på fortøjninger og andet, der letter arbejdet om bord.Udstyr
Brug påsken til at få styr på fortøjninger og andet, der letter arbejdet om bord.

Tre der holder: Klar til påske

Selv om vinteren har været mild, ser påsken både våd, kold og blæsende ud. Men på trods af vejret er der helt sikkert mange, der skal lave båd. Vi har fundet tre ting, der gør arbejdet sjovere.

Af katrine bertelsen |

Hook & Moor bådshage

Engang imellem er armene bare ikke lange nok. Teleskopbådshagen Hook & Moor fra Robship kan træde en fortøjning gennem en bøjering, klampe eller en liggende ring. Bådshagen er lavet af glasarmeret PA 66 og hærdet aluminium. Den fungerer også som en almindelig bådshage når teleskopnæbbet er fastlåst. Hook & Moor fås i to længder, to og tre meter, men måler begge 115 cm når den ikke er trukket ud. Farve: Aluminum/ sort.

Pris: 795 kr. (2 meter) hos ShipShape

 

Nye fortøjninger

Foråret er også en kærkommen lejlighed til at få tjekket fortøjninger. Skal der nye til, så husk, at få dem lange nok, og i en type tovværk, der kan fjedre. Det3-slåede PP multifilament, polysoft, fås i blå og hvid, og fra 6 mm tykkelse op til 20 mm. Linen passer blandt andet i diverse fortøjningsfjedre/kødben, og kan også bruges til mange andre formål.

Pris: 6 mm koster 4 kr. pr. meter
Pris: 16 mm. koster 20 kr. pr. meter
Pris: 20 mm. koster 33 kr. pr. meter hos Marineworld
Se øvrige tykkelser og brudstyrker på Marineworlds hjemmeside

 

Tacktick Race Master

Står der kapsejlads på programmet i sommer, har Marine Electronic tilbud på et elektronisk kompas til kølbåde. Kompasset harstort dobbelt display og er let at betjene, slukker selv og drives af solpanel (300 timer). Tacktick Race Master er 100 % vandtæt ned til 10 meter og kan nemt klikkes af, når du forlader båden. Vægt 445 gr. Pris før: 5695 kr.

Pris, tilbud: 4395 kr hos Marine Electronic

content-loader
content-loader
content-loader