Gå til hoved-indhold
Du tilbydes at arbejde i et udviklingsorienteret arbejdsmiljø med ambitiøse kolleger i Dansk Sejlunion og FLID. Her ses Boggense havn i dag i blæsevejr. 14 m/sek. Foto: Troels LykkeHavne
Du tilbydes at arbejde i et udviklingsorienteret arbejdsmiljø med ambitiøse kolleger i Dansk Sejlunion og FLID. Her ses Boggense havn i dag i blæsevejr. 14 m/sek. Foto: Troels Lykke

Projektleder søges til Vild med Vand

Dansk Sejlunion og Foreningen af Lystbådehavne i Danmark søger projektleder og projektkonsulent.

Af Troels Lykke |

Dansk Sejlunion og Foreningen af Lystbådehavne i Danmark, Brøndby, fortæller i jobannonce.

Vi - Dansk Sejlunion (DS) og Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID) - søger en projektleder og en projektkonsulent til ansættelse i et ambitiøst projekt: Vild med Vand – Velkommen på havnen. Vi tilbyder en projektansættelse fra den 1. september 2015 og 3 år frem.

Vi vil invitere alle med lyst til vandet ned på den lokale havn. Vi – sejlklubber og lystbådehavne - vil byde velkommen med godt værtskab, aktiviteter og oplevelser på vandet.

Hvert år på Havnens Dag i maj / juni (første gang i 2016) markerer vi mulighederne på vandet og i havnen.

Projektet vil engagere mennesker i havne og sejlklubber til at være drivkraft for aktiviteter og den lokale forandring. Projektet er gjort muligt gennem en uddeling fra Nordea-fonden.

Projektleder og projektkonsulent udgør tilsammen projektsekretariatet, hvis hovedopgave er at sikre fremdrift, leverancer og koordinering i projektet.

Projektsekretariatet skal understøtte den lokale forandring på havne og i sejlklubber. Læs mere her: www.flidhavne.dk/vmv-pb. Projektet er tæt knyttet til DS og FLID’s øvrige indsats for at udvikle havne og sejlsport.

Dine kvalifikationer
Projektleder
•Du har erfaring med ledelse af projekter og styr på gængse metoder i projektledelse og økonomistyring. Du har en klar udstråling og kan motivere med begejstring.

Begge:
•Du kommer med erfaring fra forandringsprocesser i virksomheder eller foreninger, fra kommunikation, eller fra undervisning og kompetenceudvikling. Gerne kombineret.
•Vi er åbne for forskellige uddannelser. Beskriv din uddannelse, og hvordan du vil bruge dine faglige kompetencer til udvikling af aktiviteter i synergi med havne og sejlklubber.
•Dine digitale kompetencer gør dig sikker i hjemmesider, sociale medier og regneark.
•Du er stærk mundtligt og skriftligt, og du mestrer at få budskaber helt ud til målgruppen.
•Du har en solid foreningsbaggrund fra havn, sejlsport, idræt eller andre foreninger.
•Du er anerkendende i din tilgang til mennesker og opgaver.
•Du arbejder struktureret, og du arbejder både selvstændigt og som en holdspiller.
•Du har en robust personlighed, udstråler engagement og er dedikeret til opgaven.

Vi tilbyder
•Et udfordrende job, der gør en forskel for mange mennesker - hver dag.
•Et udviklingsorienteret arbejdsmiljø med ambitiøse kolleger i Dansk Sejlunion og FLID.
•Ledelse, samarbejde, sparring og godt humør.
•Fuldtidsansættelse, hvor du har betydelig indflydelse på egen arbejdstid.
•Løn efter forhandling og på niveau for frivillige organisationer.
•Arbejdsplads i Idrættens Hus, Brøndby.

Jobbet forudsætter, at du har egen bil. Vi dækker dine kørselsudgifter. En del af arbejdet vil ligge uden for normal arbejdstid og i weekender.

Ansøgningsfrist er onsdag den 10. juni 2015 kl. 12.00. Send ansøgning og CV, hvor du kobler dine faglige og personlige kvalifikationer til projektets opgaver. Send materialet i én samlet pdf-fil (filnavn=dit navn) til info@vildmedvand.nu, ”Vild med vand jobansøgning” i emnefelt. Angiv i mail, om du søger stillingen som projektleder, projektmedarbejder eller begge stillinger.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler over to runder: 1. runde: 22. og 23. juni. 2. runde 26. og 30. juni. Samtaler bliver holdt i Idrættens Hus, Brøndby.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Mads Kolte-Olsen tlf.: 23 83 78 77, mail mko@sejlsport.dk eller Jesper Højenvang, 30 52 87 38, mail jesper@flidhavne.dk.

content-loader
content-loader
content-loader