Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Pristjek: Her finder du den billigste bundmaling

Nu er det tid til bundmaling. Maximillian Hjorth fra minbaad.dk sammenligner her priser fra Hempel, International og Jotun, fra 8 forskellige danske websides. Se prisvinderne.

Af Maximillian Hjorth |

Foråret står for døren, og det er så småt ved at være tid til forårs klargøringen. Hos minbaad.dk, sammenligner vi de næste par uger priserne på forskellige produkter, der er relevante for klargøringen af båd, til sæsonstart. 

Det er vigtigt at vælge en bundmaling i god kvalitet, og som kan holde begroninger, fra blandt andet alger, væk fra skroget i mens båden ligger i vandet. Vi kommer her med tre bud på tre forskellige bundmalinger.

Hempel Mille 2,5 liter

Første mulighed er selvpolerende bundmaling fra Hempel. Den fås i seks farver, og derudover også i en 0,75l udgave. Malingen virker optimalt, ved op til 15 knob. Denne bundmaling bør ikke bruges til aluminiums skrog. 

Set hos www.hellers.dk til 699,-.

Set hos www.shipshop.dk til 685,-.

Set hos www.randersbaadudstyr.dk til 695,-.

International Cruiser 3,0 liter

Denne bundmaling er også selvpolerende, og kan modsat ovenstående, godt bruges til aluminiumskrog. Den fås i et mindre udvalg af farver og virker optimalt ved op til 30 knob.

Set hos www.meripol.dk til 695,-

Set hos www.holbaek-baadcenter.dk til 698,-.

Set hos www.boatpaint.dk til 798,-.

Jotun 2,5 liter

Til slut er bundmaling fra Jotun, et glimrende valg. Malingen er også selvpolerende og virker optimalt, ved op til 45 knob. Den fås også i en 0,75L udgave, og har ca. en rækkeevne på 10 kvadratmeter til en liter.

Set hos www.shipshop.dk til 585,-.

Set hos www.marinelageret.dk til 599,-.

Set hos www.nordbjerg.dk til 699,-.

Shipshop.dk er billigst i vores pristjek omkring Jotun.

content-loader
content-loader
content-loader