Gå til hoved-indhold
Det er få tusinde kroner der adskiller de forskellige bådopbevaringsfirmaer. Foto: Troels LykkeUdstyr
Det er få tusinde kroner der adskiller de forskellige bådopbevaringsfirmaer. Foto: Troels Lykke

Minbaad.dk pristjek: Det koster vinteropbevaring

Mange vil helst opbevare båden inden døre vinteren over. Vi har spurgt fire båd-opbevaringsfirmaer, hvad det skal koste at få båden sikkert i hal vinteren over.

Af katrine bertelsen |

Vi har taget afsæt i en fiktiv båd på ca. 35 fod og 3,5 meter i bredden. Det giver 40 m2 ialt, som er det mål, vi har bedt bådopbevaringsfirmaerne om at bruge til at beregne prisen.

15.120 kr hos Boatclub i Middelfart

Boatclub i Middelfart tager 15.120 kr for at tage båden op, og sætte den i vandet igen til foråret. Med i prisen er også af- og påsætning af masten og skrubning af bunden. Prisen inkluderer bådstativ og opbevaring af mast.

Båden står i en opvarmet hal (ca.15 C), hvor ejeren kan få adgang i tidsrummet kl. 8-16, og/eller efter aftale. Der er tyverialarm på hallen.

15.128 kr hos Søholm Yacht Service A/S i Flensborg Fjord

Søholm Yacht Service A/S i Flensborg Fjord tager 15.128 kr for at opbevare din båd fra 1. november - 1. april, eller efter aftale. Med i prisen er op- og isætning, spuling af bund, bådstativ og båd- og masteopbevaring i en ikke opvarmet hal. Masten tages af og på, men du skal selv af-/påmontere vant, stag og salingshorn. Skal hallen være frostfri stiger prisen til 19.154 kr. Prisen er givet på en Hallberg Rassy 35.

Søholm Yacht Service kan også tilbyde reparationer. Der er adgang til hallen mellem kl. 7.30 - 20, og bådejeren får et adgangs-/dørkort.

16.350 kr hos Egmose Bådopbevaring i Kerteminde

Hos Egmose Bådopbevaring i Kerteminde koster det 16.350 kr. at få båden på land. Prisen inkluderer optagning og isætning, bådstativ, trykspuling, frostsikring af bådens motor inkl. kølervæske, og opbevaring i frostfri hal.

Af- og påsætning af mast koster 590 kr pr time, her har vi regnet med to timer. Båden kan opbevares allerede fra 1. september hvis det ønskes, frem til 1. maj, eller efter aftale.

Båden står i en frostfri hal, der er kameraovervåget og med alarm. Bådejeren får et adgangskort, og kan få adgang til hallen mellem kl. 8-20. Egmose Bådopbevaring kan også lave alle reparationer.

18.585 kr hos Horsens Yachtværft aps

Horsens Yachtværft koster det 18.585 kr at få båden på land og opbevaret i en hal vinteren over. Prisen inkluderer op- og isætning, højtrykspuling af bund, bådstativ og båd- og masteopbevaring. Prisen inkluderer også af- og påsætning af masten, hvor prisen kan variere lidt, afhængig af mastetype.

Hallen er frostfri, og bådejeren kan få adgang til sin båd døgnet rundt med en dørkode. Der er alarm på hallen døgnet rundt. Er reparationer nødvendige, kan Horsens Yachtværft også klare det.

Få et tilbud

Alle priser er inklusive moms. Vi anbefaler at man får et skriftligt tilbud, da priserne her kun er vejledende. Der kan være særlige ting omkring din båd, der kan hæve eller sænke prisen. F.eks. kan du flere steder selv afmontere masten og skrubbe bunden.

content-loader
content-loader
content-loader