Gå til hoved-indhold
Vinderne fra Bogense Sejlklub. Fra venstre: Morten Leth-Jessen, Leon Nyborg, Ulrik Meyer og Mads Brønserup. Foto: Dansk SejlunionKapsejlads
Vinderne fra Bogense Sejlklub. Fra venstre: Morten Leth-Jessen, Leon Nyborg, Ulrik Meyer og Mads Brønserup. Foto: Dansk Sejlunion

Bogense Sejlklub vinder atter i Sejlsportsligaen

I 2. division kæmpede 18 hold i Faaborg i let vind. Bogense vinder a-point med Svendborg. - Vi var ikke de hurtigste, men vi var stabile, siger vindergast Morten Leth-Jessen til minbaad.dk

Af Troels Lykke |

Under fantastiske forhold, specielt lørdag, med høj solskin 4-6 m/sek., blev det en tæt og spændende weekend i Sejlsportsligaen i Faaborg, men også hvor vejret drillede søndag, da der blev sejlet J/70er. 

Vejret betød at stort set alle repræsenterede klubber var med i en spændende afslutning.

Bogense Sejlklub vandt igen, som de gjorde det i årets første stævne i Skive i 2. division, hvor det blæste. Holdet er åbenbart også gode i let, springende vind, viser resultatlisten

Svendborg Sund Sejlklub tog andeplads og havde 42 strafpoint, som Bogense Sejlklub. Nummer tre gik til Gilleleje Sejlklub, foran Thurø Sejlklub.

Hårdtvejs-sejlerne kunne også i let vind

Gast på vinderholdet, Morten Leth-Jessen, fortæller til minbaad.dk, at holdet ikke var hurtigst på banen, men de var stabile.

- Vi var ikke de hurtigste på banen, men var i stand til at holde et jævnt højt niveau over hele stævnet, specielt søndag i den lette vind, hvilket vi ikke har prøvet før, så det var rigtigt spændende at prøve kræfter med dette også.

Han giver også andre hold æren for holdets succes. Et hold, der kender hinanden, når de bl.a. sejler Palby Fyn Cup i rorsmanden Ulrik Meyers JJ 930.

- Så sejren var ikke vores alene, i det andres placering i høj grad var med til at sende os hen til den samlede førsteplads. Men vi er stadig nye i denne form for sejlads og bådtype, og vores målsætning inden første stævne, var en placering i top 10, men blev efter Skive ændret til en plads i top 5, og nu håber vi på at vi kan ende i top 3. Men der er mange rigtig gode besætninger, så niveauet er højt, og man får bestemt ikke noget forærende på noget tidspunkt, forklarer Bogense-sejleren, der til dagligt sejler Matcher 31 i Kolding.

Bogense Sejlklub fører nu 2. division samlet foran Svendborg, efterfulgt af Sejlklubben Sundet og Skive Sejlklub.

content-loader
content-loader
content-loader