Gå til hoved-indhold
Bogense Sejlklub var bedst i Skive i 2. division. Rorsmand er den 36-årige Ulrik Meyer. Foto: Søren JohnsenKapsejlads
Bogense Sejlklub var bedst i Skive i 2. division. Rorsmand er den 36-årige Ulrik Meyer. Foto: Søren Johnsen

Bogense Sejlklub vandt i Skive - planede 19 knob

- I hver sejlads var der nogle der havde masten nede i vandet. Vi prøvede at sejle konservativt, siger 2. division-sejler Ulrik Meyer fra Bogense Sejlklub til minbaad.dk. Skive toer og Sundet treer.

Af Troels Lykke |

Seks førstepladser og fire andenpladser satte Bogense-mandskab med Ulrik Meyer og gasterne Morten Leth-Jessen, Leon Nyborg og Mads Nielsen blandt andet ind i deres tolv sejladser. En serie, der gav sikker sejr i Skive i et noget hårdtvejrs-stævne i Sejlsportsligaens 2. division.

- Sundet og os havde målt en topfart på 19 knob, vi havde pust op til 17-18 m/sek., jeg er virkelig imponeret over at bådene holder, der var få flænger på gennakerne. Vi havde en enkelt opskæring i stævnet, vi sejlede konservativt, siger 36-årige Ulrik Meyer, der normalt sejler i JJ 930, her var to gaster fra båden med og en Matcher 31 gast.

Holdet var noget brugte efter sejren, indrømmer de.

- Der sker hele tiden noget på de små baner og der skal arbejdes med storsejl og gennaker. Og når vi er på land følger vi også med i de andres sejladser, siger Ulrik Meyer, der har stor ros til Skive Sejlklub.

- Alt fungerede i klubben. Jeg har aldrig set noget så flot med forplejning og der var gratis øl og vand, siger vinder-skipperen, der virkelig synes godt om Sejlsportsligaen.

- Jeg håber det bliver udvidet med en ungdoms-liga, som der tales om, siger han.

I hver sejlads var der både nede og ligge med masten i vandet og to både sejlede sammen i en styrbord- bagbord, der desværre gav hul i siden af båden. Det eneste vi har fået oplyst er at en Brejning-båd var på styrbord.

Næste Sejlsportsliga-stævne bliver i juni i Horsens for 1. og 2. division.

Se resultater

Sådan så det ud i Skive i dag. Fotos: Søren Johnsen

Skade efter styrbord-bagbord-situation.

Fra venstre: Skive Sejlklub, Bogense Sejlklub og Sejlklubben Sundet.

content-loader
content-loader
content-loader