Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
38 sømil er da til at overkomme. Nu vises den rigtige sejlrute.

Øhavet rundt - skal du med?

Der bliver sejlet på samme bane på 38 sømil for alle bådtyper som flerskrogsbåde, DH kølbåde, turløb samt double- og single-handed kølbåde, fortæller Per Røssel.

Af Troels Lykke |

Thurø Sejlklub indbyder igen i år til den traditionsrige kapsejlads Øhavet Rundt - det er 43. gang at kapsejladsen sejles. Sejladsen foregår lørdag den 15. august 2015 med start fra Thurø og rundt i det sydfynske øhav.

Allerede fredag aften er der grill og musik i teltet i Gambøt på Thurø, og lørdag morgen er der gratis kaffe og rundstykker inden starten på kapsejladsen, fortæller Per Røssel.

Der bliver sejlet på samme bane på 38 sømil for alle bådtyper som flerskrogsbåde, DH kølbåde, turløb samt double- og single-handed kølbåde.

Sejladsen foregår som navnet antyder i det smukke Sydfynske Øhav, hvor der altid er noget smukt at se på.

På den måde forventes det, at alle både er hjemme igen sidst på eftermiddagen eller først på aftenen. Der er præmieuddeling lørdag, når alle både er i mål. Der vil være gratis varm suppe til alle deltagerne efter sejladsen. Sejlklubben håber på et deltagerantal på omkring 75 både.

Sidste rettidige tilmelding er søndag den 9. august 2015, og tilmelding kan ske via www.thuroesejlklub.dk, hvor man også løbende kan se de tilmeldte både.

content-loader
content-loader
content-loader