Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Folkene bag ØRC, Casper, Trine, Jørgen og Mads, th., endte med at tjene penge på sejladsen, nogle af pengene vil de sejle jorden rundt for.

APRILSNAR: KDY køber ØRC for trekvart mio. kr.

Øresunds Rally For Cruisers, som startede som en spøg er solgt til den royale sejlklub KDY, der har en del pelsklædte bridgespillere, der vil sejle over Øresund og drikke sig i søgelænderet.

 

Af Troels Lykke |

KDY’s formand Lars Ive og idemanden af ØRC, Mads Christensen, blev sent torsdag enige om en handlen på 750.000 kroner fra KDY til ØRC.

Lars Ive ser sejladsen som et samlingspunkt.

- Vi har længe i KDY ledt efter en sejlads, Rally eller andet der kan samle klubbens medlemmer. Det kan ØRC, der er åbent for motor og sejlbåde, Kvinder, mænd, unge og gamle. Det er perfekt for os vi direkte kan overtage et koncept som har vist sig virker. KDY har ud over det knowhow og mandskab til at udvikle sejladsen til endnu større højder. Allerede nu arbejdes der på en ØRC reverse. Hvor sejladsen går fra Malmø til København med stor fest på Operaen i København.

Råd til bil og jordomsejling

Sejlmageren Mads Christensen, der sidste år blev far i en sen alder, får nu mere ro på og også råd til en større bil, så babyen også kan køre med.

- Vi er sindssyge glade for at ØRC’s fremtid nu er i sikre hænder. Det har været hårdt at udvikle, arrangere, stifte familie og samtidigt arbejde så meget som vi alle 4 gør. Vi glæder os til at være med til ØRC som deltager allerede i år. Men først skal dette fejres hvor vi alle 4 arrangører vil invitere vores familier på en jorden rundt rejse i august måned, siger han i en meddelelse til pressen.

content-loader
content-loader
content-loader