Gå til hoved-indhold
Udstyr
Kasper Wedersøe ses her i sin X-332, som han i 2015 sejlede kapsejlads Fyn rundt i to gange. Herunder Silverrudder fra Svendborg. Privatfoto

Osmose rammer ror på 13 år gammel X-332

Skibsingeniør Kasper Wedersøe var noget overrasket da han fik sin båd på land. Se billede af osmosen her, til skræk og advarsel.

Af Troels Lykke |

Mistanken kom efter Kasper Wedersøe fik sin X-332 på land 21. december. Roret havde fået nogle mærkelige buler som han ikke havde set før.

- Det er heldigvis kun roret det er galt med. Jeg har haft designer og fagmand Lars Olsen til at se på det og han konstaterer, at min X-332 har osmose. Heldigvis er det kun begrænset til roret. Men det er da irriterende det er det jeg skal bruge vintersæson på at lave, men det er til at fikse, siger Kasper Wedersøe til minbaad.dk om båden fra 2003.

Han købte båden i 2014 og da fejlede den ikke noget.

- Roret må have slået revner, så der er kommet vand derind. Nu vil jeg lade roret tørre ud og slibe ned til glasfiberen. Jeg tager roret af. Jeg har allerede boret huller så jeg fik væsken ud før frosten satte ind, så roret ikke flækkede, siger 42-årige Kasper Wedersøe fra Helsingør.

Sådan ser osmosen ud i roret. Foto: Kasper Wedersøe

content-loader
content-loader
content-loader