Gå til hoved-indhold
Anne-Marie Rindom er nu hjemme fra eksotiske Rio. Foto: Poul Topsø-JensenKapsejlads
Anne-Marie Rindom er nu hjemme fra eksotiske Rio. Til venstre står Anna Munch og til højre Sofie Slotsgaard. Foto: Poul Topsø-Jensen

Rindom-effekten? Største DM i Laser i mange år

Bronzevinder ved OL Anne-Marie Rindom vandt DM på hjemmebane i Horsens. Den anden OL-deltager Michael Hansen tog også DM-guld.

Af Lone Thorup |

Med 47 deltagere var årets danske mesterskab for Laser sejlere, det største i mange år.

Horsens Sejlklub var værter for et mesterskab, som blev meget velafviklet. Stor tak til sejlklubben for et godt stævne og arrangement, fortæller Paul Topsøe-Jensen Laser Association Danmark.

Lørdag var der efter sejladserne Lasers Corner, hvor LAD var vært ved pølser, øl og sodavand. Det er en rigtig god tradition - Sejerne hygger sig med hinanden og de sociale relationer i klassen, dyrkes og styrkes.

Laser 4.7 med 11 sejlere

Michael Hansen fra Fredericia Sejlklub leverede en ren serie og hans eneste fratrækker var en tyvstart i 6. sejlads.

Anne-Marie Rindom var på hjemmebane i Horsens, og hun vandt 4 af de 9 sejladser, men med anden pladser i de øvrige var der aldrig tvivl om resultatet.

6 sejlere over 35 år

Bedst blandt dem blev - for 4. år i træk - Christian Gunni fra KDY.

Specielt glædeligt var det, at Laser 4.7 feltet talte ikke mindre end 11 sejlere. LAD havde til lejligheden søget for at indkøbe en ny vandrepokal til Laser 4.7. Vi håber, at der skal sejles om den, i de næste mange år.

Christian Spodsberg fra Fredericia Sejlklub blev den første, der får sit navn skraveret ind på pokalen.

I standardfeltet var der ikke mindre end 6 mastersejlere (over 35 år) Danmarks 2 OL deltagere var naturligvis også blandt deltagerne. Begge havnede, naturligt nok - øverst på skamlen.

Se resultater

content-loader
content-loader
content-loader