Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Morten Henriksen fra Odense er taktiker på denne norske Landmark 43.

ORC-VM: Elvstrøm Sails giver moleøl og fikser sejl

ORC Worlds 2016 med 1500 sejlere starter 18. juli i Skovshoved. - Vi assisterer med reparationer, og har har her-og-nu nødvendigheder, fortæller Per Weiskvist fra Elvstrøm Sails.

Af Troels Lykke |

Når KDY i Skovshoved Havn fra 18-23. juli 2016 danner rammen for ORC Worlds er Elvstrøm Sails at finde på havnen med support til de både, der sejler med deres sejl.

”Vi har mange gode og loyale ambassadører, som vi har valgt at støtte op om under hele kapsejladsen. Vi assisterer med reparationer, der måtte opstå undervejs ligesom vi har fyldt taskerne med forskellige her-og-nu nødvendigheder”, fortæller Per Weiskvist, salgsdirektør i Elvstrøm Sails.

”Vi har en supportbåd liggende, hvor vores kunder altid kan henvende sig og få hurtig hjælp. Er der tale om større reparationer er Elvstrøm Sails i Nivå klar med hurtig udrykning. Thomas Taatø fra Elvstrøm Sails i Niva sejler selv med, men er klar til at klare reparationer over natten, hvis det bliver nødvendigt”, fortæller Per Weiskvist til pressen.

Gratis moleøl

Som én af hovedsponsorerne er Elvstrøm Sails vært ved en moleøl til alle deltagere i kapsejladsen – hver dag efter sejladsen.

Ved check-in udleveres en Elvstrøm Sails pose med et antal dåseholdere, svarende til det antal der er på båden - og det er så billetten til dagligt at kunne hente gratis moleøl.

”Der bliver etableret tre pick-up points på havnen – nord, midt og syd – tydeligt markeret med Elvstrøm Sails beachflag. Og her henter man så en pose debrief øl, ligesom man returnerer tomme dåser. Og så er der kun tilbage at ønske nogle spændende sejladser hen over ugen, og udbringe en velfortjent after sails skål til alle”, fortæller Per Weiskvist.

content-loader
content-loader
content-loader