minbaad.dk
lørdag 21. april

Der er fart i den lille Melges 20. Her er vi om bord på Bo Bøjes Melges 20 i Miami.

Melges 20 i Miami: Hestbæk og Bøje sat til vægs

Der var amerikanere på de ni første pladser ved Miami Winter Series. Taktiker Michael Hestbæk forklarer om en 17. plads uden dårlige undskyldninger. Farten manglede.

Kapsejlads | 08-02-2016 15:36 | Af  Troels Lykke

Melges 20 klassen er hot prof-klasse. Det fik Bo Bøje fra Korsør at mærke, da han var til Miami Winter Series. Om bord var også North Sails-sejlmager Kristian Kvid Sørensen og taktiker Michael Hestbæk.

Vi bad i dag om en kommentar af Michael Hestbæk, der lever af at sejle.

- Det var fedt at være i Miami og sejle Melges 20.  Der var 25 både med til start. Det virker som om der kommer flere og flere ret kompetente sejlere ind i klassen. Der er også kommet en del unge sejlere på roret i flere af bådende, båden er jo også i den grad jolleagtig at sejle så det ligger naturligt for den yngre generation at prøve kræfter med Melges 20eren.

Om resultatet, der ses her, forklarer han:

- Vi slutter desværre som nummer 17, et resultat vi ikke er specielt tilfreds. Desværre manglede vi fart, både i den lette og til tider meget hårde luft vi havde under stævnet. Dårlig fart kan helbredes og vi har taget en del med os fra stævnet, som vi arbejder videre med til næste gang. Vi gir ikke op så let.

25 Melges 20ere til start i Miami.

Michael Hestbæk: - Desværre manglede vi fart, både i den lette og til tider meget hårde luft.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET