Gå til hoved-indhold
Småbåde
Quicksilver Captur 605

Når båden bliver til en WIN/WIN situation !

Når hobby og familieliv forenes gennem en båd, bliver lykken tredobbelt

Af Jan Kreuz |

Mange kender dilemmaet imellem at få de sparsomme familietimer til at forenes med en måske tiltagende lyst til at være på vandet i enten sejlads eller fiskemæssig henseende - minmotorbaad.dk har været i kontakt med Karsten Fuder fra Tommerup på Fyn, hvor han sammen med fruen Winnie i sommeren 2015, erhvervede sig en Quicksilver Captur 605 med en Mercury CT på hækken.

Quicksilver Captur 605 er medlem af den nye generation af Pilothouse modeller, som startede med 755, udvidet med modellerne 555, 605 og 675. Quicksilver Captur 605 er ekstrem rummelig og udover stabile sejlegenskaber, har den mange gennemtænkte funktionaliteter tiltænkt lystfiskeren, blandt andet et stort agterdæk. At båden derudover er trailerbar udvider blot mulighederne og rummeligheden skaber rum til mindst 4 fiskere eller hele familien - bliver vejret lidt voldsomt, er der fin plads til 4 i kabinen.

Båden er godkendt til 150HK med XL motorben og mange benytter gerne eksempelvis Mercurys 115HK CT, 150 HK Verado eller 150EFI. 

Ovenstående funktionaliteter var også bevæggrundene, da familien Fuder i sommeren købte deres nye båd, og her i maj var båden trimmet med Lowrance HDS12 og Lowrance Autopilot, og turen gik til Østersøen - denne gang ikke en alenetur for trollingfiskeren Karsten, men derimod for TrollingFAMILIEN Fuder, blandt andet familiens talentfulde søn Mark på 9 år, som tidligere har været med på fisketur, men endnu ikke selv prøvet at kæmpe med havets ædelmetal.

Turen var planlagt sammen med FTK (Fyens Trolling Klub) og var en klubtur med nye såvel gamle medlemmer, så der var dømt hygge - også på havnen. 

Efter en kort test, blev den første hele dag på vandet, kronet med hele 4 flotte laks, og Mark fik sat både personlig rekord og bådrekord med en fantastisk fisk på 12,3 kilo.

The Fuders flotte båd er udstyret med masser af marine-elektronik og velegnet til bl.a. trolling-fiskeri

Hvad slår MatadorMix, Fanta, fiskeri og flotte fisk?

En dag som hverken Mark eller resten af familien vil glemme - forude venter mange nye sejlads- og fiskeeventyr og venter på den fynske båd-familie.

content-loader
content-loader
content-loader