Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Vild-med-vand dagen i Gilleleje - den første lørdag i august - er kommet for at blive, lyder det fra Nordsjælland.

Vild-med-Vand i Gilleleje udfordret af vejrguderne

Men som et nyt tilbud var der mulighed for at prøve SUPer med udstyr og instruktører fra KIA Surf Tour. 15 klubber og foreninger gik sammen om Vild-med-Vand-arrangement.

Af Troels Lykke |

Vild-med-vand dagen i Gilleleje - den første lørdag i august - er kommet for at blive. Det kan med sikkerhed konstateres efter at 15 klubber og foreninger omkring havnen i fællesskab åbnede for døre, aktiviteter og udstyr lørdag d. 6. august.

Det fortæller Annette Fentz, Gilleleje Sejlklub, tovholder i Vild med Vand Gilleleje.

Hun fortæller videre.

Alle de mange frivillige i klubberne er enige om at dagen var en særdeles positiv og aktiv oplevelse.

Særligt spændende var dagen for Marineforeningen, der fik indviet deres nye lokaler med maner, musik og honnør.

Falcks, og landets, mest topmoderne redningsbåd, finansieret af lokalt donerede midler, blev igen vist frem og var hele dagen et stort trækplaster for børn i alle aldre - hvem vil ikke gerne være brandmand til søs?

Kuling satte dæmper på

De klubber der bød på aktiviteter på vandet - sejlbåde, joller, kanoer, kajakker og dykkere, kunne konstatere, at vejrforholdene med byger og kuling satte begrænsninger for mulighederne for at få nye folk og gæster på vandet.

Men alligevel – nogle standhaftige vandhunde kom afsted og havde nogle friske oplevelser. Sådan en dag er det så også bare hyggeligt at være sejler i land.

Alle gode søsportsfolk ved at det er en del af charmen, altid at indrette sig efter vind og vejr. Klubberne er enige om at samarbejdet omring Vild-med-Vand dagen smitter af på dagligdagen året rundt og baner vejen for en berigende kontakt og et konstruktivt samarbejde på mange andre måder.

Nyt med SUP og surf

Som et nyt tilbud var der mulighed for at prøve SUPer med udstyr og instruktører fra KIA Surf Tour. De holdt til i de inderste områder af lystbådehavnen, og her var der livlig trafik og aktivitet på trods af vejret. 

Så rigtigt mange entusiaster omkring det brede og alsidige maritime miljø i Gilleleje ser frem til at byde velkommen igen til Vild-med-Vand til næste år, fortæller Annette Fentz.

Læs mere om Vild-med-Vand i Danmark

content-loader
content-loader
content-loader