minbaad.dk
lørdag 21. april

Bogen, som er i A5-størrelse, kan købes for 100 kroner. Foto: YachtBroker

Hold styr på bådens data med ny servicebog

I bogen kan service, reparationer og relevante data noteres. YachtBroker, som ofte støder på behovet for sådan dokumentation, står bag lanceringen.

Udstyr | 10-02-2016 10:01 | Af  Sara Sulkjær

I alle biler ligger en servicebog, som er en vigtig informationskilde og historik omkring bilens stand og vedligeholdelse. YachtBroker har nu udarbejdet en tilsvarende servicebog, som kan anvendes i alle lystbåde.

I bogen, som skal følge selve båden, kan alle motorservice og andre former for service på udstyr og instrumenter noteres. Således har en eventuel ny ejer fuldstændig kendskab til disse informationer.

Ligeledes er der et afsnit, hvor alle relevante data, såsom skrog og motornumre, reservedelsnumre og lignende kan noteres. 

Udbredes til hele Europa

Hos YachtBroker, som er Skandinaviens største kæde af bådformidlere og har kontorer i både Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland, har man på nærmeste hånd oplevet behovet for en bog som denne. 

- Vi sælger både hver dag til hele verden og støder ofte på behovet for dokumentation for udført service, reparationer og nyanskaffelser, både i forbindelse med salg, men også ved forsikringsskader samt skift af forsikringsselskab, fortæller YachtBroker i en pressemeddelelse.

Her håber man derfor, at servicebogen med tiden vil være at finde i alle lystfartøjer i Skandinavien og Europa.

Du kan købe bogen for 100 kroner ved at sende en mail til servicebog(at)yachtbroker.dk.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET