Gå til hoved-indhold
Udstyr
Mads Christensen fra OneSails ser her efter et sejl på loftet på Helsingør Nordhavn. PR-foto

Gratis eftersyn af sejl hos flere sejlmagere i Danmark

Sejllofter rundt omkring i Danmark tilbyder gratis vintereftersyn, hvor man afleverer sejlet og hvis der ikke er noget galt, er det gratis, konstarerer minbaad.dk, efter vi har ringet rundt.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Vinteren kommer nærmere, og i den tid er det passende at få gennemgået båden, grejet og sejlene for skader.

Langt de fleste sejlmagere tilbyder en gratis vinterservice på sejlene, viser en gennemgang af sejlmagere.

Først var det North Sails i Herlev, der meldte det ud forleden i minbaad.dk-artikel, at de har gratis eftersyn af sejl, men det viser sig nu, at flere andre er med på at tjekke sejlene, og skal der arbejdes på sejlene, koster det naturligvis, kan man læse her:

OneSails

- At en bil holder længere når den regelmæssigt har været til service ved vi alle, fortæller Mads Christensen fra OneSails.dk fra Helsingør.

- Sådan er det også med sejl. En lille rift ved en sejllomme, eller en syning der er ved at gå kan være billigt at lave nu. Langt billigere end når skaden har udviklet sig og er blevet større midt i sommerferien, fortæller han.

OneSails er nemlig en af de danske udbydere af et gratis vintereftersyn på dine sejl. I år har OneSails udvidet så sejlene også kan afleveres på Fyn og Jylland.

Ullmann Sails

Hos Ullmann Sails på Aarhus Havn tilbydes også vintereftersyn.

- Det som vi ikke gør, fordi vi ikke har kapacitet til det, er at vi siger 'kom og stil sejlene her'. Vi laver reparationerne da vi er et service sejlloft, men vi ville drukne i sejl, siger Lars Bo fra Ullmann Sails til minbaad.dk.

Doyle Sails

Hos Doyle Sails i Skovshoved tilbydes også vintereftersyn, Jacob fra Doyle Sails fortæller.

- Du kan komme ind med sejlene og få dem kigget igennem, og får så en fast pris hvis der skal laves reparationer, siger han.

Elvstrøm Sails

Hos Elvstrøm Sails i Aabenraa tilbydes også vintereftersyn, og man bare kan aflevere sejlet, og så gennemgås det for skader.

Desuden har Elvstrøm Sails en servicebog som gælder hele året rundt, forklarer Lise-Lotte Møhring Larsen fra Elvstrøm Sails.

content-loader
content-loader
content-loader