Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
- Området (i Guanabara Bugten, red.) er generet af bjerge og derefter byen. Der kommer kastevinde ned over banen, siger Viborg. Foto: World Sailing

Bank til Nørregaard og Viborg: Grav jer ikke ned

- Glem alt hvad der er sket. Det nytter ikke at pege fingre af forholdene. Gå efter en frisk start og I skal ikke grave jer ned i et hul, siger coach Jesper Bank til Nacra 17 hold. Bank er også i Rio.

Af Troels Lykke, Rio |

Allan Nørregaard havde lyst til at rejse hjem efter katastrofedag ved OL. Men han er her endnu i Brasilien.

Selvom den danske Nacra 17 indtil videre har haft et stolpe-ud-OL. De er på en lunken 11. plads, med en del point op til bronzepladsen.

Men der resterer trods alt seks sejladser endnu, hvis altså vinden kommer i morgen, hvor Nørregaard og Viborg skal på vandet i deres halv-foilende katamaran.

I dag talte vi igen med den 26-årige Horsens-sejler Anette Viborg, gast for Allan Nørregaard, mens Nacra 17eren havde hviledag. Hun er lige nu ude og se på Rio med familien.

Nu har hun og Allan Nørregaard talt med den dobbelte OL-guldvinder Jesper Bank, der også coacher holdet sammen med Aarhus-træner Lin Cenholt. Bank opfordrede Nørregaard og Viborg til at tage det køligt.

Bank: Glem alt hvad der er sket

-Jesper siger: Glem alt hvad der er sket. Det nytter ikke at pege fingre af forholdene. Gå efter en frisk start og I skal ikke grave jer ned i et hul og det gør i heller ikke. Vi giver ikke op, vi er halvvejs og det Rio tager, det giver Rio tilbage. Vi vil sejle 100 procent efter en medalje, mere kan vi ikke gøre, siger Anette Viborg.

Optimistisk Anette Viborg: - Det Rio tager, det giver Rio tilbage.

content-loader
content-loader
content-loader