Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Man kan prøve både på udstillingen i Nordtyskland. Foto: Troels Lykke

Prøv både på Tysklands største udendørs udstilling

hanseboot ancora boat show starter i Nordtyskland i Neustadt fra 27. til 29. maj. Flere danske bådforhandlere er der også. 15.000 besøgende forventes og der er fri adgang til 140 både.

Af Troels Lykke |

Vi var på udstillingen sidste år og blev ikke skuffet. Der er nemlig en del både i vandet og en del udstyr på land.

I alt kan man se mere end 140 nye sejl- og motorbåde i vandet i Neustadt (se kort) få timers kørsel fra den danske grænse.

70 telte på land med udstyr opstilles også med udstyr til sejleren. Det er hanseboot, der også holder den store indendørs udstilling hanseboot i Hamborg til oktober, der for 7. gang står bag ancora boat show.

I 2015 var der 15.000 tilskuere, cirka det dobbelte af hvad man oplever af besøgende på danske udendørs udstillinger. Der er da også fri adgang for publikum i udstillingen, der ligger ud for Lübecks bugt.

Prøv både - ny kampagne

På udstillingen vil man også kunne teste både for enhver smag. Ikke mindst efter at tyskerne har lanceret 'Start Boating' kampagne, hvor man ønsker flere tyskere ud og sejle.

Chef for udstillingen og projektleder for hanseboot, Heiko Zimmermann, der i øvrigt sejler Silverrudder, solo om Fyn, siger om udstillingen.

- Vi ønsker at demonstrere fascinationen ved at sejle og vise at det kan gøres uden du skal bruge en masse penge. Og her er hanse ancora boat show et godt sted at vise det, forklarer Zimmerman.

Man kan blandt andet prøve Bavaria Sport 300, Golden Line Cruiser G 650, Hellwig Milos V 580, RIB-båden Mercury Ocean Runner 460 eller jollen Karu 600.

Nye både

De førende europæiske værfter vil også være tilstede, herunder Jeanneau, HanseYachts med bl.a. den nye Dehler 42 som BådNyt/minbaad.dk netop har testet, men også Najad, X-Yachts og Hallberg Rassy er der med både.

Svenskerne fra Hallberg Rassy stiller op med Hallberg-Rassy 55 og 64 og Quorning Boats fra Danmark er der også med Dragonfly 32 og 25.

På motorsiden ses også Quicksilver 755 Weekend for første gang i vandet i Tyskland. Yachtsport Eckernförde har verdenspremiere  Saare 46sc.

Kano og SUP kan man også købe og prøve fra 27 til 29. maj i ancora Marina fra fredag 27. maj til søndag 29. maj i Neustadt med fri adgang.

Se mere på www.hanseboot-ancora.de og www.facebook.de/hanseboot

content-loader
content-loader
content-loader