Gå til hoved-indhold
Havne
Havne
Havne
Havne

Klubformand langer ud efter Horsens Kommune

Når kommunens plan om boligprojekt bliver realiseret, vil stævnerne og klublivet på lystbådehavnen langsomt smuldre, forudser klubformand Bjarne Hansen.

Af Troels Lykke |

Det er helt galt, når formanden for teknik- og miljøudvalget i Horsens Folkeblad påstår, at klubberne på lystbådehavnen i Horsens beholder det samme antal kvadratmeter, som de råder over i dag, hvis et stort by- og boligprojekt på Nordhavnen bliver til virkelighed.

Sådan lyder det fra Bjarne Hansen, formand for Horsens Sejlklub, der siden en udtalelse fra udvalgsformand Ole Pilgaard Andersen (DF) på hsfo.dk i torsdags har lavet sin egen beregning af tallene. 

Læs også: Flertal trumfer plan igennem

- Vi råder med ro- og kajakklubbernes velvilje i dag over ca. 16.000 kvm, og ikke - som oplyst af Ole Pilgaard Andersen - 13.750 kvm. Når vi så trækker kanalen inklusive promenade og vejadgangen til den kunstige ø, der skal anlægges, fra, er vi nede på 10.700 kvm. 

- Derudover vil der blive trukket yderligere 3200 kvm fra til boliger, så vi i alt har 7500 kvm tilbage. Det er 47 pct., under halvdelen af, hvad vi har i dag, så jeg forstår slet ikke, hvordan udvalgsformanden kan komme frem til de tal, siger han til Horsens Folkeblad.

Læs hele artiklen

Nye planer i Horsens vækker harme i den lokale sejlklub. Byggeri ved havne ses også i Vejle, Aarhus og mange andre steder, da folk elsker at bo ved en havn.
content-loader
content-loader
content-loader