Gå til hoved-indhold
Hugo Boss er flyvende. Rekord om jorden er 78 dage i Vendee Globe. Alex Thomson tror, efter der nu er foils på seks både, at rekorden bliver på 75 dage.Kapsejlads
Hugo Boss er flyvende. Rekord om jorden er 78 dage i Vendee Globe. Alex Thomson tror, efter der nu er foils på seks både, at rekorden bliver på 75 dage.
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Vendee Globe: Masteknækker i front

Britiske Alex Thomson er i front med Hugo Boss i Stillebæltet. Ækvator forventes at blive passeret snart. Førerfelt en dag hurtigere i forhold til tidligere rekord, efter 8 dage.

 

 

 

 

 

 

 

 

Af Troels Lykke |

Efter otte dage står sejlerne ved døren til de berygtede dødvande.

Briten Alex Thomson, der har taget føringen i 29 både store felt har afsluttet nogle velbregenede bomninger mellem Kap Verde øerne Santo Antao og Sao Vicente lørdag eftermiddag.

Samtidig med den mand, som indtil nu har ført det meste af løbet, at Armel Le Cleac'h er 65 sømil efter, her tirsdag morgen, viser stillingen.

Uden foil - men på 3. plads

Vincent Riou i PRB, som er den eneste i førergruppen, hvis båd ikke har folier, er faldet fra 2. til 3. 

Baseret på opdaterede vejr og routing modeller, er det sandsynligt, at førergruppen vil passere ækvator onsdag morgen, efter 9,5 dage sejl.

Det ville i fald være en rekordforbedring af Jean Le Cam rekord fra 2004 med en dag.

Her er bådene lige nu

Sejler i problemer efter en uges sejlads.

 

Ingen danskere når top ti-finalesejladser ved EM i Starbåd

Danskerne kæmper om æren og de 100.000 usd, der er på højkant ved EM i Starbåd på Gardasøen. Bedste danskere er Jørgen Schønherr og Jan Eli fra Køge Sejlklub. De er nummer 24 blandt de 94 Starbåde. Svenske Fredrik Lööf knækker masten. Se live fra kl. 13.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites