minbaad.dk
fredag 20. april

Ida Marie Baad hilser på dronning Margrethe til kulturbal på Christiansborg Slotsplads.

Ida og Marie nød kulturbal hos dronningen

Dansk Sejlsport blev repræsenteret hos dronningen med de mest vindende danske OL-sejlere de seneste år, Ida Marie Baad og Marie Thusgaard. - Det var en kæmpe oplevelse, siger duoen.

Kapsejlads | 16-03-2016 14:58 | Af  Troels Lykke

Ikke til OL, men stadig det mest hotte danske hold, der blev inviteret til at danse lancier i dronning Margrethes selskab.

Sådan var det med Aarhus-sejlerne Ida Marie Baad og Marie Thusgaard, der dog hellere ville have været til OL i 49erFX i Rio, men den plads snuppede Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen.

Der var i alt 350 kendte danskere til kulturbal hos dronning Margrethe på Christiansborg Slot. Og det er ikke noget man bare melder sig til, nej man inviteres.

Ida og Marie skriver på facebook om oplevelsen:

- Vi var til middag og bal ved dronningen, som repræsentanter for dansk sejlsport. Det var en stor ære og en kæmpe oplevelse at være med. Det var et arrangement for Kunst og kultur personligheder. Og vi kan love jer for vi blev klogere på både kunst og kultur. Desuden mødte og talte vi med nogle meget spændende mennesker. Og så fik vi da også danset lanciers! Tak til Sophies Tøjhus for hjælp med kjole, den sad lige i skabet.

Marie, th. og Ida ses her på Christiansborg Slot. Nu vil de rejse og studere, de sejler dog EM i 49erFX i april, hvor de tager afsked med udenlandske sejlervenner. August 2017 overvejer de at starte igen mod OL i Tokyo.

De to var noget bedre klædt end skuespilleren Ghita Nørby, der havde noget på, der lignede et overtræk til en Fiat 500

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET