Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Spændende job i Aarhus lige nu, men det kræver en del. Foto: Troels Lykke

ISAF-VM 2018 Aarhus søger igen projektleder

Franka Abrahamsen er stoppet før tid. Ny erfaren projektleder søges derfor til én af verdens største sejlsportsevents, 2018 Sailing Worlds Championships i Aarhus.

Af Troels Lykke |

Vores dygtige projektleder, skriver Sailing-Aarhus,  har desværre opsagt sin stilling grundet private omstændigheder og vi søger derfor ny erfaren projektleder til at stå i spidsen for én af verdens største og mest prestigefyldte sejlsportsevents – 2018 Sailing Worlds Championships (2018 Worlds).

2018 Worlds er verdensmesterskaberne for samtlige 10 olympiske sejlsportsdiscipliner, som skal afvikles i Aarhus i august 2018. Desuden skal der afvikles en test-event i august 2017.

Eventens planlægning, afvikling og økonomi er forankret i en samarbejdskontrakt mellem World Sailing (det internationale sejlsportsforbund) Aarhus Kommune og med forpligtende sideaftaler mellem de danske samarbejdspartnere, Aarhus Kommune, Dansk Sejlunion, Sport Event Danmark og Sailing Aarhus.

Til at forestå den overordnede ledelse af projektet er nedsat en styregruppe med deltagelse af repræsentanter fra de fire samarbejdspartnere samt et politisk forankret præsidium med politiske nøglepersoner fra selvsamme partnere.

Den sportslige og infrastrukturelle planlægning og afvikling af eventen bliver gennemført med udgangspunkt i ressourcer og faciliteter stillet til rådighed af primært Sailing Aarhus og Aarhus Kommune ligesom Dansk Sejlunion og Sport Event Denmark også bidrager med kompetencer, ressourcer og netværk.

I dagligdagen varetages den overordnede projektledelse af projektlederen i tæt samarbejde med formanden og næstformanden af styregruppen, som hver især repræsenterer henholdsvis Aarhus Kommune og Sailing Aarhus og er projektlederens garant for at de respektive organisationer leverer det aftalte.

Den egentlige ledelse af projektet varetages af projektlederen i samarbejde med et et dygtigt projekt-team bestående af indtil videre fem funktionsledere og en række assistenter.

Til erstatning for den afgående projektleder søges nu en erfaren projektleder med tiltrædelse hurtigst muligt.

Om jobbet:

Du får titel af projektleder for VM 2018 og bliver formelt ansat i den kommunale organisation Aarhus Events.

Du får ansvar for at sikre projektet fortsatte fremdrift i forhold til de opstillede målsætninger, strategier og budgetter, stærkt supporteret dine dygtige funktionschefer og en række

arbejdsgrupper med deltagelse af frivillige og medarbejdere fra de fire samarbejdsorganisationer.

Opgaverne vil være meget varierende, og du skal kunne arbejde på både politisk, strategisk og operationelt niveau.

Du skal bl.a. arbejde med følgende opgaver:

Stå i spidsen for planlægning og afvikling af én af verdens største sejlsportsbegivenheder.

Realisere de overordnede strategiske mål som arrangørerne har defineret for eventen.

Sikre, organisere, strukturere og også være udførende på de daglige operationelle opgaver.

Budgetansvar og styring af både udgifts- og indtægtsbudgettet, herunder også sikrer at administrative rutiner overholdes.

Være sparringspartner for organisationens interessenter både i forhold til det politiske niveau, foreningerne og de frivillige.

Sikre at ydelser og leverancer formuleret i kontrakt og eventguidelines udføres som aftalt.

Sikre at funktionschefer og arbejdsgrupper leverer aftale ydelser til tiden og medvirker til at sikre fremdriften i opgaveløsningen.

Koordinere møder i præsidiet, styregruppen og sikre intern kommunikationen med alle interne og eksterne samarbejdspartnere og interessenter.

Din profil:

Vi forventer, at du er en dygtig og erfaren projektleder med både uddannelsesmæssig, erfaringsmæssig og personlig tyngde og integritet.

Du har erfaring fra en lignende stilling og har betydelig erfaring med at lede større og komplekse projekter.

Du har erfaring med at at arbejde i Microsoft Project, Dropbox, Opus økonomisystem eller kan hurtigt sætte dig ind disse.

Du skal være en stærk kommunikator på både dansk og engelsk i skrift og tale og være i stand til at formidle klare budskaber på alle niveauer.

Du er løsningsorienteret og går forrest, både på kontoret og i marken.

Som leder er du venlig, myndig, positiv, udadvendt og samarbejdsorienteret og evner at få din organisation til at yde maksimalt.

Du er vant til at have fokus på kvaliteten i arbejdet og er garant for at deadlines overholdes.

Vi søger efter en projektleder, der kan:

agere i komplekse systemer i et strukturelt kontraktsamarbejde med flere og meget forskellige interessenter.

have overblik og holde styr på interessefællesskabet, forpligtelser og deadlines.

Sikre involvering og ejerskab blandt interessenterne.

Kan styre – og overholde – en kompleks projektøkonomi.

Erfaring:

Der vil blive lagt vægt på dokumenteret erfaring med ledelse af sammenlignelige projekter og komplekse organisationer og meget gerne samarbejde med frivillige.

Erfaring med sejlsport er ikke et krav men det forventes, at du hurtigt kan sætte dig ind i sporten og dens muligheder.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.

Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden frem til 31. oktober 2018.

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til eventchef i Aarhus kommune Jørn Sønderkjær Christensen på telefon 2920 8040 eller direktør i Sailing Aarhus Thomas Capitani på telefon 2040 8442.

Ansøgningsfrist er 14. juni.

content-loader
content-loader
content-loader