minbaad.dk
tirsdag 24. april

IMX-38-sejler Per Hjerrild fra Marselisborg Sejlklub ses her til Laser Radial EM i Kaløvig i år med den senere verdensmester Anne-Marie Rindom. Foto: Sailing Aarhus

Per Hjerrild ny event-chef til ISAF-VM i 2018

Hjerrilds primære opgave ved 2018 ISAF-Worlds er at koordinere planlægning og gennemførelse af de sejlsportsrelaterede opgaver som Sailing Aarhus skal varetage.

Kapsejlads | 11-01-2016 14:34 | Af  Troels Lykke

Per Hjerrild fra Marselisborg Sejlklub har omfattende erfaring som baneleder, jury og umpire og de seneste mange år har han fungeret som stævneleder ved en lang række nationale og internationale kapsejladser.

Senest har han i Sailing Aarhus regi været stævneleder ved 2015 Laser Standard & Radial European Championships, 2014 Prince Henrik Silver Trophy, 2012 Yngling European Championship og 2011 X-35 World Championship for blot at nævne en håndfuld.

Per er således en af de mest erfarne stævneledere i Danmark. Han nyder stor anerkendelse og respekt i miljøet og er kendt som en dygtig organisator, der evner at blive højt oppe i “helikopteren”; han er dygtig til at uddelegere og motivere sit team men evner også at have sans for detaljen uden dog at miste overblikket eller jordforbindelsen, det fortæller Sailing Aarhus

Koordinere planlægning af sejladser

Pers primære opgave ved 2018 Worlds vil bestå i at koordinere planlægning og gennemførelse af de sejlsportsrelaterede opgaver som Sailing Aarhus skal varetage inden for rammerne af aftalen med 2018 VM projektorganisationen, det vil i praksis sige alle race management funktioner inkl. materiel og faciliteter, håndtering af sejlere, officials, frivillige, coaches osv., i samarbejde med de øvrige funktionschefer.

Privat er Per også sejler, han og familien har andel i en IMX-38 i Marselisborg Havn, som bruges flittigt til både kap- og tursejlads.

Frem til sommeren 2016 vil Per arbejde deltids, hvorefter han tiltræder på fuld tid frem til 2018 Worlds er gennemført.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET