Gå til hoved-indhold
Havne
Bøde i dag til gæst på havnen i Aarhus Ø, hvor der er flyttet flere hundrede mennesker til. Foto: Troels Lykke

Bøderegn på Aarhus Lystbådehavn

Sejlere der har været på havnen i tyve år rammes nu af bøder, efter at Aarhus Kommune har sat tre-timers parkering op foran Aarhus Sejlklub. Sejlerne overser nye parkeringsskilte.

Af Troels Lykke |

Hver dag i de seneste par uger deles parkeringsbøder ud på 510 kroner til sejlere på Aarhus Lystbådehavn har minbaad.dk erfaret. 

I dag ramte det en gæst på havnen, da vi kiggede forbi.

- Hvor står det henne at der er tre-timers parkering, ej, hvor ærgerligt, lød det fra sejleren.

Forleden talte vi med en parkeringsvagt, der sagde at folk brokkede sig højlydt, når de kom forbi og så der sad en ubehagelig gul seddel i forruden.

- Nu har jeg parkeret gratis her i tyve år og pludselig skal jeg stille min parkeringsskive, det fortæller sejlerne os, sagde parkeringsvagten, der blot gjorde sit arbejde.

Ville give bøde til uskyldig H-båd

En kvindelig parkingsvagt ville dog give min H-båd en parkeringsbøde men jeg slap fordi der ikke var nummerplade på min trailer og samtidig fortalte en sejler, at det altså var en bådplads, som der var betalt for gennem Aarhus Sejlklub.

Aarhus Kommune var nødt til at sætte parkeringsbåse op med tidsbegrænsning, da sejlerne ikke længere havde plads til at kunne parkere eller til deres både, da beboere og håndværkere fra Aarhus Ø tog stort set samtlige parkeringspladser.

510 kr., øv. Husk at stille parkeringsskiven på Aarhus Lystbådehavn.

content-loader
content-loader
content-loader