Gå til hoved-indhold
Havnen er ideel at besøge ved ture til og fra Tyskland, Sverige og Bornholm eller som et naturligt stop på den "store" tur rundt om Sjælland. Foto: FLIDHavne
Havnen er ideel at besøge ved ture til og fra Tyskland, Sverige og Bornholm eller som et naturligt stop på den "store" tur rundt om Sjælland. Foto: FLID

Nu kan du booke havneplads i Klintholm

Klintholm Havn er nu med i MarinaBooking.dk og havnen er klar til at modtage reservationer, fortæller FLIDs boss, Jesper Højenvang.

Af Troels Lykke |

Klintholm Havn er et godt udgangspunkt for et besøg på Møns Klint og GeoCenter Møns Klint. Havnen er af samme årsag ret velbesøgt, men nu kan du booke og betale din gæsteplads online.

Så er du sikker på at få den ønskede placering, når du ankommer til havnen - også selv om det bliver sent.

"Vi glæder os til at tilbyde den nye bookingservice til sejlerne. Vi har i alt 200 gæstepladser, hvoraf en række få særligt udvalgte pladser nu indgår i bookingsystemet. Skulle man opleve, at der ikke er flere ledige bookbare pladser i systemet, er man fortsat velkommen. Der er altid plads til en til på almindelig vis" siger Michael Larsen Havnefoged i Klintholm Havn.

Bookingsystemet MarinaBooking administreres af Foreningen af Lystbådehavne I Danmark - havnenes brancheforening - med det formål, at tilbyde en ekstra og bekvem service til sejlerne:

"De bookbare pladser er oprettet for at tilgodese de sejlere, der har behov for at forhåndsreservere en plads; F.eks. kan børnefamilier med barnevogne m.m. sikre sig en plads, der giver dem nem adgang med børn og habengut. Og er man lidt dårlig til bens, er det muligt at booke en central pæleplads, så man ikke skal passere søgelænderet på 4-5 både. Vi ser også at flere og flere sejlere vælger at booke to eller flere pladser på række, så man med sikkerhed kan ligge sammen med sine sejlerkammerater", siger Jesper Højenvang, direktør i FLID.

Sådan bookes i Klintholm Havn

Se top 10 booket havne via FLID

content-loader
content-loader
content-loader