Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Måske findes der også smukke gaster du kan tage med rundt om Fyn? Foto: Troels Lykke

Palby Fyn Cup søsætter gastebørs

Undskyldning om at 'jeg deltager ikke for jeg kan ikke finde gaster' er nu dræbt, for Bogense Sejlklub søsætter nu gastebørs.

Af Troels Lykke |

Mange bådejere mangler en gast, og mange gaster mangler en båd. Sådan er det hvert år, når Danmarks største kapsejlads, Palby Fyn Cup, løber af stablen.

Derfor har stævneledelsen igen i år søsat en gastebørs, hvor sejlere har mulighed for at få kontakt med hinanden.

Gastebørsen finder du her, og ifølge stævneleder Poul Erik Nielsen fra Bogense Sejlklub er der allerede godt gang i Gastebørsen forud for sejladsen, der i år finder sted den 27. til 29. maj.

“Gastebørsen har været flittigt brugt i de år, vi har tilbudt den på hjemmesiden. Og allerede nu er bådejere og gaster godt i gang med at finde hinanden,” siger Poul Erik Nielsen og tilføjer:

“Der er altid nogen, der mangler mandskab eller mangler en båd. Der kan også være frafald i sidste øjeblik, og så er det rart, at man på Gastebørsen kan finde en ny båd eller en gast.”

Formålet med Gastebørsen er i al sin enkelthed at formidle kontakt mellem bådejere og gaster. Det er helt gratis at benytte Gastebørsen på Palby Fyn Cups hjemmeside.

PALBY FYN CUP
Palby Fyn Cup arrangeres af Bogense Sejlklub i samarbejde med sejladsens hovedsponsor Palby Marine.

Sejladsen finder i år sted den fra 27. til 29. maj.

Palby Fyn Cup er Danmarks største kapsejlads med flere hundrede både.

Banen er rundt om Fyn med en længde på omkring 135 sømil. Der er start og mål i Bogense.

Alle kan deltage  - også dem, der kun vil sejle med for sjov, da der også arrangeres løb for tursejlere, som vil prøve turen uden at sejle kapsejlads.

I forbindelse med Palby Fyn Cup vil der være flere aktiviteter på Bogense Havn. Der vil være boder, en bar og TV 2 Vejret vil sende live fra pladsen.

Alle er velkomne til at kigge forbi - også landkrabber.

Spænding i Lillebælt i 2011. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader