Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Søren Risbjerg står her ved Risbjerg ved Them ved Silkeborg, hvor der er købt en del motorbåde frem. Risbjerg havde største omsætning nogensinde i 2015. Foto: Troels Lykke

Ny Oceanis 41.1 og Sea Ray 250 ses på Boot

Risbjerg viser nye både frem på verdens største indendørs bådmesse på Boot i Düsseldorf. - Det er den vigtigste bådmesse i verden, siger Søren Risbjerg.

Af Troels Lykke |

Den verdenskendte udstilling, Boot i Düsseldorf, starter på lørdag og slutter søndag 31. januar.

- Boot 2016 er efter min mening den vigtigste bådmesse for danskerne, da det er den eneste messe, der virkelig viser hele programmet frem, da det er værfterne, der udstiller og dermed er det store stande, og derfor vises de store nyheder frem. Sagen er jo den, at de andre bådmesser i verden bliver mindre og mindre, mens Boot holder samme størrelse, siger Søren Risbjerg fra Risbjerg A/S.

Risbjerg A/S er dansk importør af Beneteau sejl- og motorbåde, samt motorbådsmærkerne Sea Ray, Inter og HR Boats. Og de vil være på Boot-udstillingen.

- Vi forventer os ekstremt meget af den nye Sea Ray 250 Sun Sport, som afløser bestselleren Sea Ray 240, der er solgt mange af i Danmark. Sea Ray 250 er med den nye effektive 4,5 liter Mercruiser, som har givet indenbordsmotorer et boost i forhold til brændstofsforbrug og holdbarhed. Det er en motor, der fra starten af, er skabt udelukkende til en båd, mens man tidligere har benyttet benyttet sig af motorblokke fra bilbrancen. Båden er en dagsejler i luksusenden og tilbydes fra 669.000 kroner og opefter.

Super år for Risbjerg - kunder køber igen

- Vi havde største omsætning i 2015 nogensinde og det skyldes at folk har åbnet op for pengepungen igen. Og det faktisk nye både, som vi har den største omsætning på, da folk gerne vil gerne have sikkerhed for en bådinvestering, i stedet for at købe usikkert brugt, med ukendte vedligeholdelsesomkostninger.

 Den nye Sea Ray 250 Sun Sport.

Martin åbner i dag her for den nye Quicksilver Activ 805. Fotos: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader