Gå til hoved-indhold
Havne
Foto: Troels Lykke
Havne
Havne
Havne

15 mio. kr. til Middelfart Marina - nyt havstadion

Den fynske kommune kan bruge løs af 15 millioner kroner, sat af til badeanstalt for vinterbadere, strand og nyt havstadion til sejlsportsstævner.

Af Troels Lykke |

- Middelfart Marina skal gøres til byens marina, fortæller Uffe Høybye, der er vej-og trafikchef i Middelfart Kommune, og som er med i den arbejdsgruppe, der har arbejdet med planerne.

Det skriver fyens.dk

Byrådet har udpeget marinaen som et af dets signaturindsatser de kommende år med det mål at udvide de eksisterende aktiviteter og skabe plads til noget nyt.

Udvidelse af badestrand

Hvad det nye skal være, er ikke lagt fast endnu, men i lokalplanforslaget bliver der blandt andet åbnet op for en badeanstalt for vinterbadere og en udvidelse af badestranden.

- Vi har stor gruppe af borgere, der siger, at Middelfart mangler vinterbadefaciliteter. En del siger, at stranden ved marinaen er kedelig og trækker ikke folk til. Det vil være godt for byen, at vi har noget, der ligner en beach, hvor der er gode faciliteter for børnefamilier, og hvor unge mennesker har lyst til at hygge sig. Surferne vil også gerne have mere plads, forklarer Uffe Høybye.

Lokalplanforslaget giver også mulighed for et såkaldt havstadion med tilskuerfaciliteter, som for eksempel kan bruges til de sejlsportsstævner.

Kilde. fyens.dk

content-loader
content-loader
content-loader