Gå til hoved-indhold
Med to gange 350 hestekræfters påhængsmotorer fra Yamaha, er der lagt op til den helt store acceleration på den franske Cap Camarat 10.5 WA. PR-fotoKort Nyt
Med to gange 350 hestekræfters påhængsmotorer fra Yamaha, er der lagt op til stor acceleration på franske Cap Camarat 10.5 WA. PR-foto

Kahyt overrasker på ny Cap Camarat 10.5

Kahytten er overraskende stor på Cap Camarat 10.5 WA, selvom båden har lavt ruftag, men med et højt fribord sikrer den polskbygget båd en ståhøjde på 1,95 meter.

Af Troels Lykke |

Med to gange 350 hestekræfters påhængsmotorer fra Yamaha, er der lagt op til den helt store acceleration på den franske Cap Camarat 10.5 WA, der ifølge produktchef fra Jeanneau, Vencent Piel, kan skyde en topfart på 44 knob, hvilket er en temmelig høj fart for en 34 fods motorbåd, ikke mindste hvis man vil stå på vandski efter båden.

Med påhængsmotorer agter, med tilhørende store badeplatforme, er der bedre plads i båden i kahytten, hvor der agter, på tværs af båden, findes en dobbeltkøje, der kan lukkes til med et gardin.

Samme gardin-system har forkøjen også, hvis man ønsker privatliv. Gardinet er elegant gemt væk i et smalt aflangt skab.

Stor kahyt

Kahytten er overraskende stor på Cap Camarat 10.5 WA, selvom båden har en lav kahyt, men med et højt fribord sikrer den polskbygget båd en ståhøjde på 1,95 meter og et stort toiletrum med brus findes også, samt et velfungerende pantry i bagbord side.

Oppe i cockpittet er der god plads og godt udsyn fra førersædet. Sidedækkene er brede nok til at gå på, uden man føler at man er tæt på at falde i vandet, når man vil frem på fordækket.

Midt i bådens cockpit er placeret en stor udendørs grill, foran et praktisk sofaarrangement.  Cap Camarat 10.5 WA, der på udstillingen på Boot i Tyskland, koster 1,35 mio. kroner, forhandles af www.Yamaha-motor.eu i Odense.

Der er god plads om læ, da båden er bygget med højt fribord. Foto: Troels Lykke

Båden har smalle sidedæk, men man kan akkurat lige gå der. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader