Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Nu er en flaske rom fundet frem på Faurby 363 fra Svanemøllehavnen. - Lige nu er vi i vindstille fortæller gast om bord Jørgen Jensen, der ligger omkring Dragør.

Granada 27 runder nok Sjælland Rundt på 84 timer

Sidste båd i Sjælland Rundt er en Granada 27, der er ved Storstrømsboen. Han forventes rundt på 84 timer. 25 både i mål, 25 udgået og 25 sejler stadig.

 

Af Troels Lykke |

Stævneleder Kim Dragstrup fortæller fra hovedkvarteret i Helsingør Nordhavn.

- Der har været det hele i Sjælland Rundt med vindstille, hård vind, regnvejr. Vi lukker sejladsen i morgen klokken 18. Så er der gået gået 84 timer. Og vi forventer at Nynne en Granda 27 lige når at komme ind der. Den har haft en skade og de har holdt pause, men de vil så gerne gennemføre. Der er også en skolebåd med fra Sundet, en gammel gaffelrigget skolebåd, der er langt tilbage i feltet. Der kæmpes i nordlig vind, men den sku gå i syd og øge til 10-12 m/sek., fortæller Dragstrup her til aften i sejladsen, hvor 35 frivillige har hjulpet til.

Billedet er taget her til aften af besætning på Faurby 363. Og båden ligger parkeret i regn tæt på Dragør. Der ventes vind fra syd senere op til 10-12 m/sek., lyder det fra Helsingør Sejlklub. Skipperen hedder Michael. Foto: Jørgen Jensen

Følg sejladsen

content-loader
content-loader
content-loader