Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Sejlere kan tage duelighedsbevis på få dage gennem Watergames.

Sejlerskolen Watergames får nyt center i Fredericia

Danmarks største sejlerskole, Watergames, der også har undervisning i Brøndby og Aarhus, har nu nyt kursuscenter i Fredericia og ny RIB-båd til Aalborg-afdeling.

Af Troels Lykke |

Watergames tilbyder udover speedbådskørekort også duelighedsbevis og yachtskipper 1 og 3 samt duelighed i motorpasning og søsikkerhedskursus.

Den nye sejlersæson er snart over os, og de danske sejlerskoler er allerede i gang med forberedelserne til de kommende speedbådskursister.

Vi har talt med den landsdækkende sejlerskole, Watergames, der tilbyder speedbådskørekort, duelighedsbevis, yachtskipper 1 og 3 samt duelighed i motorpasning og søsikkerhedskursus.

- Vi glæder os helt vildt til den nye sæson for alvor går i gang, forklarer daglige leder i Watergames.dk, Robert Larsen.

Og det er med god grund. Selvom termometeret de seneste måneder har danset omkring de 0 grader, har den landsdækkende sejlerskole holdt sig varme med nye tiltag.

Nyt kursuscenter i Fredericia og RIB i Aalborg

Der er således bygget et nyt kursuscenter i Fredericia Lystbådehavn helt tæt ved havnekajen, mens der samtidig er blevet investeret i en Valiant Vanguard 750 Cruiser til afdelingen i Aalborg.

- Der vigtigt for os, at vores kursister får en rigtig god oplevelse, når de tager speedbådskørekort hos os. Så vi glæder os meget til at tilbyde dem endnu bedre forhold, fortæller Robert Larsen.

Udvider også på instruktørfronten

Udover nye kursuslokaler og rib-både er Watergames også ved at opgradere på instruktørfronten. Den nye sæson starter for alvor til marts, og det bliver med nye og friske speedbådsinstruktører ved roret.

- Foråret er over os, og vejret begynder at blive mildere. Sejlersæsonen er lige på trapperne, og vi er lige nu ved at skaffe flere friske speedbådsinstruktører til vores afdelinger i Aarhus, Aalborg og Fredericia, fortæller Robert Larsen.

Jobbet som speedbådsinstruktør er et spændende og anderledes erhverv, forklarer han.

- Udover at klæde kursisterne på til speedbådsprøven er vores instruktørers fornemmeste opgave at sørge for, at alle kursister får en fed dag på vandet. Det er et anderledes, men fedt job.

Alle sejl sættes ind for en god sæson - også i Jylland

Watergames gør som nævnt forholdende i Jylland endnu bedre. Sejlerskolen, som også har en stor afdeling i Brøndby Havn, går meget op i, at kursister langvejs fra kører glade og tilfredse hjem igen.

- De nye tiltag i Jylland skal selvfølgelig ses som et tegn på, at vi i denne sæson sætter ekstra mange sejl ind at give vores jyske kursister en endnu bedre oplevelse. Det er ikke alle, der bor i eksempelvis Fredericia, og derfor er det vigtigt for os, at folk der kommer hele vejen fra Esbjerg får en rigtig god oplevelse med hjem i baggagen. Vi ved at der har været talt og skrevet meget om specielt Speedbådskurset. Kort sagt hilser vi alle forbedringer i fht. Fritidssejler kurserne velkommen, og glæder os over, at Søfartsstyrelsen har kastet lidt fokus på kurserne, siger Robert Larsen til minbaad.dk.

Der er bygget et nyt kursuscenter i Fredericia Lystbådehavn helt tæt ved havnekajen. Foto: Watergames

content-loader
content-loader
content-loader