Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kurserne er intensive og skræddersyede til at kunne passe ind i en travl hverdag, hvor der ikke er tid til at sidde på skolebænken henover en længere periode. Foto: Troels Lykke

Sejlerskolen Watergames udvider med afdeling i Svendborg

Danmarks største sejlerskole dækker nu endnu mere af Danmark. Det sker, efter Watergames udvider med en ny lokation tæt ved Svendborg Havn – og fejrer med åbningstilbud.

Af Troels Lykke |

Watergames har præsenteret flere nyheder i år, blandt andet onlinekurser og en ny lokation i Rungsted. Deres seneste nyhed er endnu en ny lokation.

Med deres nyeste lokation i Svendborg, tæt ved Svendborg Havn, er de nu også at finde på Fyn. Førhen har det nærmeste kursussted for fynboerne været Fredericia.

Om den nye lokation siger Watergames selv:

- Vi har oplevet en stor efterspørgsel på et kursussted på Fyn, og det glæder os meget, at vi nu kan tilbyde sejlerkurser i Svendborg. Vi forsøger hele tiden at gøre vores kurser mere tilgængelige.

Intensive sejlerkurser på alle niveauer

Watergames har specialiseret sig i intensive sejlerkurser, som de tilbyder til fritidssejlere på alle niveauer. På listen af kurser, de tilbyder, finder du alt fra speedbåds-, vandscooter- og duelighedskurser til yachtskipperforløb.

Kurserne er intensive og skræddersyede til at kunne passe ind i en travl hverdag, hvor der ikke er tid til at sidde på skolebænken henover en længere periode.

Sejlerskolen er allerede til stede i store dele af Danmark med flere lokationer i Jylland og på Sjælland, og med åbningen i Svendborg dækker de altså nu hele landet.

Åbningstilbud i Svendborg

Udvidelsen til Svendborg fejres med åbningstilbud, hvor der er gode penge at spare på de populære kurser – og åbningstilbuddene gælder også ind i 2021.

Du kan allerede nu finde dueligheds- og yachtskipperkurser i Svendborg i Watergames’ kursuskalender.

Se tilbuddene og tilmeld dig kurserne her

content-loader
content-loader
content-loader