minbaad.dk
lørdag 21. april

Danboat har sat stand op med Danske Tursejlere i Herning. Nu skal sejlsporten sælges på den kæmpe feriemesse.

Udstilling Ferie for Alle i Herning - også for sejlere

Søsportens brancheforening Danboat og Danske Tursejlere vil kapre nye sejlere på messen 'Ferie for Alle', der starter i dag og slutter søndag. Danboat-boss Jan Hansen sælger her søsporten.

Kort Nyt | 26-02-2016 08:47 | Af  Troels Lykke

Garanteret havudsigt.

Det er store ord jeg lover, men hvis ikke de passer for alle bådejere, så er der gået noget grusomt galt.

Rigtig mange danskere har et stort ønske og en drøm om at komme ud og sejle, fortæller formand for brancheforeningen Danboat, Jan Hansen, vi her giver ordet videre i salgstalen om søsportens lyksaligheder op mod feriemessen Ferie for Alle:

Har du aldrig taget dig selv i at stå inde ved stranden og se bådene sejle ude på vandet og tænkt, hvor ser det dejligt ud, hvilken følelse af frihed må det ikke give?

Ofte stopper drømmen ved bekymringer om at det nok er både dyrt og svært tilgængeligt.

Og myterne er der nok af:

Det er kun for de rige, sådan en båd koster en urimelig masse penge, vedligeholdelsen skal vi bruge hele vinteren på og havnene har ventelister på flere generationer.

Du kan altid finde nogle få eksempler som bekræfter myterne, men virkeligheden er en anden.

Familiebåd til under 100.000 kroner

I dag kan du starte med en beskeden brugt familiebåd for langt under 100.000, du kan finde en sejlklub som gerne vil lære dig at sejle og om sømandskab for en meget beskeden som. I stort set alle landsdele, kan du finde havne der har ledige havnepladser, som kan lejes for rimelige beløb.

Om det så er besværligt, egentlig ikke. Båden skal selvfølgelig vedligeholdes, men nutidens både kræver slet ikke samme arbejdstimer som tidligere og så er det ret hyggeligt at være på havnen, opleve fællesskabet og hjælpsomheden fra klubmedlemmerne.

For din indsats bliver du så belønnet med friheden ved at færdes på havet, opleve naturen fra alle sider, nyde samværet med din familie og venner under afstressende forhold ( På havet skynder vi os langsomt) og ikke mindst garanteret havudsigt.

Velkommen på havet

Jan B. Hansen

Formand for Danboat

PS Medlemmerne af Danboat er klar med professionel hjælp og rådgivning om anskaffelse og drift af din båd, ny som brugt.

Udstillingen har åbent 26. – 28. februar

Fredag fra 10-18
Lørdag fra 10-18
Søndag  fra 10-17

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET