Gå til hoved-indhold
Flakfortet dannede rammen om årets træf for Phantom 42'ere. Foto: Lars Erstad-JensenSejlklubber
Flakfortet dannede rammen om årets træf for Phantom 42'ere. Foto: Lars Erstad-Jensen

Træf skaber sammenhold blandt Phantom 42-ejere

Råd, vejledning og social hygge var på programmet for Phantom 42-ejerne på Flakfortet. Nye købere er glade for en stærk forening, mener formanden Lars Jensen.

Af Sara Sulkjær |

18 sejlere på seks forskellige Phantom 42’ere, som blandt andet har vist sit værd og styrke som gode jordomsejlere, var i weekenden samlet til træf på Flakfortet. 

- Det er rart, at folk fortsat bakker op om vores forening. Det giver sammenhold, og det er også mit indtryk, at nye købere er glade for en stærk forening bag bådene, hvor der kan hentes råd og vejledning, siger formand Lars Erstad-Jensen til minbaad.dk.

Givende at se andre løsninger 

Sommertræffet er en årlig tilbagevendende begivenhed og trak i år skibe fra både Sjælland og vest for Storebælt. Det giver god mulighed for at møde gamle venner og lave erfaringsudveksling samt social hygge. 

- Det er altid givende at se, hvordan andre har indrettet sig og udnyttet de nye muligheder, som jo hele tiden dukker op blandt andet på den tekniske front, fortæller Lars Erstad-Jensen. 

Vejret var også med de fremmødte sejlere. Med undtagelse af et tordenvejr søndag morgen, som dog ikke gik lige hen over Flakfortet, men gav noget vind om morgenen. Dem, der tog tidligt afsted nordpå, havde 12-15 m/s på læns, hvilket gav god fart. Andre valgte dog at blive lidt længere, da vejret lysnede op af dagen.

Næste gang foreningen samles er på bådudstillingen i Fredericia, hvor der afholdes generalforsamling. 

Tordenvejr tidligt søndag morgen. Formanden måtte lige op og tjekke fortøjningerne. Foto: Lars Erstad-Jensen

content-loader
content-loader
content-loader