Gå til hoved-indhold
Tur
Phantom 42-sejlerne var på udflugt til Copenhill, hvorfra der fra 85 meters højde er endog meget fin udsigt over havnen, Øresund og København. Foto: Lars Jensen

Phanton 42-sejlere mødtes til røverhistorier i Lynetten, der er epicenter for jordomsejler-båden

Forskellige mandskaber fra S/K Lynetten samt andre havne var samlet til en hyggelig weekend med erfaringsudveksling og røverhistorier. Der var også udflugt til Copenhill, hvorfra der fra 85 meters højde er fin udsigt over havnen, Øresund og København

Af Troels Lykke |

I weekenden 29.-30. august var der igen Phantom 42 træf. Denne gang i S/K Lynetten, som er den havn i Danmark, hvor der er flest Phantom 42 hjemmehørende.

Formand for klassen, Lars Jensen fra Lynetten, forklarer.

- Forskellige mandskaber fra både S/K Lynetten samt andre havne var samlet for at have en hyggelig weekend. Der er god mulighed for erfaringsudveksling og røverhistorier. Der er fortsat medlemmer, som har været med helt fra starten af 1980'erne og de kender jo derfor bådene rigtig godt, herunder selve konstruktionen. Så der er en stor vidensbank at høste fra, lyder det fra formanden.

Udflugt til Copenhill

I S/K Lynetten er der gode grillpladser, hvor maden til lørdag aften blev tilberedt og i løbet af lørdagen var der udflugt til Copenhill, hvorfra der fra 85 meters højde er endog meget fin udsigt over havnen, Øresund og København. Der er både mulighed for at gå op og for at tage en elevator de første 60 meter.

- Hvis der kommer ro på Corona håber foreningen, at generalforsamlingen som sædvanligt kan afholdes på bådudstillingen i Fredericia til februar/marts næste år.
Den daglige kontakt holder medlemmerne på en lukket Facebook-gruppe, hvor der fx. stilles spørgsmål og søges gode råd, forklarer Lars Jensen til minbaad.dk.

content-loader
content-loader
content-loader