Gå til hoved-indhold
Grønne løsninger er der også blevet plads til med solceller som ekstraudstyr på Marex 310 Sun Cruiser. PR-tegningKort Nyt
Grønne løsninger er der også blevet plads til med solceller som ekstraudstyr på Marex 310 Sun Cruiser. PR-tegning

Udstilling i Oslo med ny Marex 310

På den flydende bådudstilling Båter i sjøen i Oslo fra 1. til 4. september kan man fx se nyheden Marex 310 Sun Cruiser.

Af Troels Lykke |

Båter i Sjøen fra 1. til 4. september kan man se Marex 310 Sun Cruiser som en lille “appetizer" før den officielle verdenspremiere finder sted påHanseboot Hamburg Boatshow fra 31. oktober til 6. november i år.

Hos Reese Marin, der er importør af Marex-både, er der store forventninger til den nye Marex 310 Sun Cruiser, som afløser mange generationer af Marex Sun Cruiser.

Marex Sun Cruiser går nemlig helt tilbage til 1988, og har ligesiden været en europæisk succes med nordiske rødder, fortæller Reese Marin i Aabenraa til minbaad.dk.

Walk a round dæk

- Den nye Marex 310 Sun Cruiser har opnået en størrelse, hvor det er blevet mulighed at skabe lettere dæk adgang med et "walk a round dæk” som gør båden utrolig let at begå sig på ved fra - og tillægning. Soveforholdene er også blevet forbedret med større “Captain’s Suite” og udvidet sidekahyt til gasterne. Dertil kommer de smarte kalecher systemer som man kender fra MAREX 350 samt MAREX 375 som kan åbnes og lukkes på få minutter, fortæller Kasper Reese fra Reese Marin.

Til kunder der ikke ønsker agterkahyt

- Den prisvindende MAREX 320 har de sidste par år overtaget salget fra forgængeren MAREX 300 Sun Cruiser, men vi er sikker på at bådens nye koncept har sin berettigelse. MAREX 310 er nemlig tiltænkt de kunder som ikke har et behov for agterhyt, men ønsker den havgående terrasse agter som man kender det fra sidste års premiere flagskibet MAREX 37, fortæller Kasper Reese.

Standard båd med Volvo Penta D4 koster 1.600.000 kroner inkl. Moms.

MAREX 310 Sun Cruiser

Længde: 9,46

Bredde: 3,24

Dybde: 1.07

Vægt (TOM) 4500 KG

Sovepladser: 4+2

Diesel Tank: 500L 

Ferskvandstank: 280L

CE Catagory (B)

Eneforhandler og importør af MAREX for Danmark/Nord-Tyskland

Reese Marin Sydhavn 4, 6200 Aabenraa 

Sådan ser den ud i virkeligheden Marex 310 Sun Cruiser. PR-Foto

content-loader
content-loader
content-loader