Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Den nye Hanse 315 vandt prisen “European Yacht of the Year 2016”, valgt af BådNyt og 10 andre bådmagasiner i Europa. PR-foto

Reese Marin i Aabenraa ny Hanse-importør

Hanse Yachts har fået frisk vind i sejlene i Danmark. - Hanse er et verdensomspændende værft med store ambitioner som befinder sig i vækstfasen, siger Henrik Reese.

Af Troels Lykke |

Reese Marin i Aabenraa har mere end 40 års erfaring med båd salg, og ser frem til at byde de nye samt mange eksisterende kunder velkommen om bord.

- Reese Marin er i forvejen er en del af Hanse værftet med deres eksklusive Dehler sejlbåds program. Hanse er et verdensomspændende værft med store ambitioner som befinder sig i vækstfasen Et båd program som blandt andet også appellere til de lidt yngre sejlere var især vigtigt for den yngre generation af foretagendet Reese Marin, fortæller Kasper Reese fra Reesemarin til pressen.

Den nye Hanse 315 som vandt prisen “European Yacht of the Year 2016” har lagt op til det helt store søslag om de unge sejlere, og det glæder Reese Marin sig til at være en del af. 

Programmet byder derudover også på masser af sejler glæde til de mere erfarne sejlere.

- Reese Marin kan nu tilbyde et solidt og konkurrencedygtigt sejlbåds program hvor design, kvalitet og pris er i perfekt symbiose. Hanse bådene skaber en positiv introduktion til sejlerlivet, da der her er tale om let håndterlige sejlbåde som også holder kursen fornuftigt på brugtbåds markedet. Skulle man senere hen få mod på at prøve kræfter med Dehler så tager Reese Marin til hver en tid gerne Hanse bådene i bytte, fortæller Kasper Reese.

Gratis vinteropbevaring i et år

For at fejre deres nye forhandling følger der 1 års indendørs vinteropbevaring med til alle som bestiller en ny båd i 2016.

Hanse programmet; NEW 315 - 345 - 385 - 415 - 455 - 505 - 575 - NEW 675

Reese Marin påtager i samarbejde med værftet at afvikle reklamationer/service på Hanse bådene som stadig er under værftgaranti i Danmark. Tidligere blev Hanse-bådene solgt i Dragør hos SYC, men det er nu fortid.

Drage-sejler og bådforhandler i mere end 40 år, Henrik Reese, tv., ses her med firmaets tidligere bestyrelsesformand H.C. Hansen. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader